Sista Mars

Publicerad 2009-03-31 20:49:35 i Min dag,

Ja men då har det sista mars nu då :) i morgon får man luras och på torsda är det min dag :).. har varit i skolan idag o det var inte nån speciellt jobbig dag :) men endå är jag trött så nu ska ja ner o städa lite snabbt innan jag ska krypa te sängs o kollla andra avenyn :) GOD NATT, PUSS

God morgon

Publicerad 2009-03-31 08:23:08 i Min dag,

nu ska jag snart åka ner o träna, ska bli skönt, behöver bli lite pigg :) sen är det hem efter skolan o chilla, göttgött :)
PUSS

30 mars 2009

Publicerad 2009-03-30 20:45:16 i Min dag,

snart är mars månad slut på detta året och jag bloggar inte så mkt längre, sitte rnog inte lika mkt vid datorn just nu, ha rmina daotr perioder. menmen. Idag i skolan har jag haft "tal" och det gick bra.. hm. har inte hänt speciellt mkt idag annars, på torsda är det min födelsedag om nån har missat haha och då är det bio med bästa nella :) LÖVE YOU! :D hehe.. ja a har inget mer att skriva just nu, men ska lägga in bilder fårn i lördas nu som ja är ltie seg med :)
PUSS

Skolmaten

Publicerad 2009-03-29 22:11:05 i Dagens Löönch!,

 

Skolmat v.14 2009


Måndag 30 mars

Pannbiff, smörgåsgurka, lingon, gräddsås, potatis Veg: Grönsaksbiff Caribbean, smörgåsgurka, lingon, gräddsås, potatis Alt: Leverbiff, lingon, gräddsås, potatis

Tisdag 31 mars

Husets fiskgratäng, potatis, ärter Veg: Grönsaksgratäng, potatis, ärter

Onsdag 1 april

Kebabgryta, morotssallad med vitlöksdressing, ris Veg: Veg kebabgryta, morotssallad med vitlöksdressing, ris

Torsdag 2 april (min födelsedag :)

Stekt kyckling, potatisgratäng, gelé, sallad Veg: Quornfilé, potatisgratäng, gelé, sallad, bönor

Fredag 3 april

Ugnsstekt korv, potatismos, senap, ketchup, broccoli, morot Veg: Winjekorv, potatismos, senap, ketchup, broccoli, morot

söndakväll

Publicerad 2009-03-29 21:52:04 i Min dag,

ja nu är det sönda kväll och jag ska strax gå o lägga mig.. hann inte lägga in några bilder nu fårn igår men hoppas det blir av i morgon :) idag har jag iaf varit ute o övningskört lite, och körde även på vägen en sväng haha kommit en bit i mitt körande nu iaf.. menmen sen var jag o träna, och det gick bra, bara det att vi hade ett super jobbigt uppvärmningsprogram/styrke baj innan så man va helt dö när man skulle i vattnet :D
nu ska ja iaf soova:D PUSS

Myskväll

Publicerad 2009-03-29 13:27:26 i Min dag,

Lördagskvällen blev mkt lyckad, jull o jag lagade fläskfilé "panna" (eller va det hette) och klyftpotatis, sen gjorde vi hallon o chokladdessert ;) mkt masti. . när vi sedan ätit klart runt 10 gick vi hem till jull o kolla sex and the city filmen och myste. idas man och hans vän kom förbi en sväng också.. efter film tittandet gick vi upp och sööv, o jag var vel tröttast som alltid :)
fick mkt fina presenter avmina babes också, lägger in bilder när jag laddat klart kameran..
Nu måste jag göra lite svenska, PUSS

Kvällen närmar sig

Publicerad 2009-03-28 16:07:13 i Min dag,

ooooh, inte långt kvar tills klockan är halv 7 o idd kommer hit, ska snart dra mig bort o träffa jull igen som ja fick va ifrån en timme nu när hon hade sina dans barn.. juste måste ladda kameran så det blir lite fina bilder ikvälllll :)
PUSS

lördag

Publicerad 2009-03-28 10:44:04 i Min dag,

God lördags morron :) solin tittar lite fram utanför och jag har precis duschat, ska göra mig i ordning snart och sen drar jag o jull till överby vi halv 12 :D ska fixa lite och sen så hoppas vi att kvällen blir bra :) igår somnade jag rättså tidigt iaf tidigt för att vara en fredakväll, men det är skönt tkr jag.. nu får jag kila och ta på mig!
PUSS

puss på fredakväll

Publicerad 2009-03-27 20:13:51 i Min dag,

Så skönt med freda kvällar hemma, bara äta o chilla stort (ahhahah malligt ord val). har nu kommit hem från träningen skolan o allt, så nu är det bara dom sista härliga chill timmarna kvar på denna kvällen. mat har jag ätit och det var mkt gott. Och nu längtar jag mkt till i morgon btw ska bli så mysigt, det är nämligen inte varje dag vi ( ida julia & josefina ) har myskväller med varandra men när vi väl har det är det något speciellt.. så nu sitter jag o tänker på det :) menmen i morgon på dan ska jag o jull till överby o kika lite, vill se om jag hittar nått fint jag kan önska mig när jag fyller år också, fyller på torsda, TJOHEJ :)
Föresten fick jag reda på lite prov resultat idag, idrottsmedicin 75 av 76 inte illa MVG dirr:D sen Vg på matten och det är jag allt nöjd med för det var ett krångligt kapitel..
hm, nått mer jag hade på hjärtat som jag kunde få ut här? nä tror ikke det kanske får lite skriv sjuka sen och vill skriva nått mer, isf kommer det ett nytt inlägg då.. nu ska ja se vad ja ska göra.
PUSS PÅ EN GOD HEMMA FREDA :D

skolan

Publicerad 2009-03-27 10:14:52 i Min dag,

sitter nu i skolan o har näringslära, ska kolla hur mkt man ska äta per dag o hej o hå :p alltid bra att veta :) efter detta kommer vi nog få tillbaka matterovet på matten, hoppas iaf :)
men nu ska ja kolla vidare med min mat :)

Morsning

Publicerad 2009-03-27 07:53:40 i Min dag,

Precis när jag på väg att ta på mig skriver nella att hon ska ta bilen o att ja fick hängka på så då hann ja sätta mig här lite, hon kommer om en kvar nu så har lite tid kvar :D kameran ha ringa batteri men ska se om ja kan få in gårdagens lönch :D
idag är det 3 lektioner i skolan och sen är det bara att åka till uddevalla o träna halv 3 till kvar över 4 :) gött gött!
ha en bra freda, fast tycker inte om all snö som kommit i natt, nu när det var vår o allt va kom då all snö ifrån?
PUSS

26 Mars 2009

Publicerad 2009-03-26 20:49:34 i Min dag,

Denna dagen har jag nog egnat mig åt träning tills törsta del, träna i morse sen åkte jag te skolan hade matte prov i 2 timmar sen åkte jag till simning o sen åkte jag hem, alltså bara skolan 2 timmar :) mer tärning än skola idag då! nu sitter jag o jull o planerar lite mojs, mkt nice :) ska skicka iväg en grej till maria nu också och sen ska jag nog ner o sova.. mkt trött idag..

i morgon är det freda och äntligen helg, en helg utan tävling och annat hetts.. bara mös o skoj :)
PUSS

25 Mars 2009

Publicerad 2009-03-25 17:01:35 i Min dag,

Hemma från en av dom segaste skoldagarna på länge... Många lektioner som bara va allmänt sega och slutade dagen med ett engelska prov (som man inte kunde plugga till) på 12 sidor.. helt sinnes sjukt satt i 2 timmar o alla hann inte klart. menmen så är det! glosor, glosor, glosor....

nu ska ja plugga lite matte innan jag åker till tärningen för i möra har vi matte prov, ska blir kul! NOT!
PUSS

Matsedel

Publicerad 2009-03-25 10:09:08 i Dagens Löönch!,

Skolmat v.13 2009


Måndag 23 mars

Färsbiff, pepparsås, potatis, rödkålssallad Veg: Grönsaksplättar, sås, potatis, rödkålssallad

Tisdag 24 mars

Bakad potatis, skinkfyllning, vitkål med grönt Veg: Bakad potatis, veg fyllning, vitkål med grönt

Onsdag 25 mars

Primörsoppa, limpa, ost, våffla med sylt Veg: Primörsoppa, limpa, ost, våffla med sylt

Torsdag 26 mars

Sprödbakad fisk, kall sås, potatis, morot Veg: Greenburger, kall sås, potatis, morot

Fredag 27 mars

Mustig kycklingsås, ketchup, pasta, broccoli Veg: Mustig veg sås, ketchup, pasta, broccoli, bönor

skolan

Publicerad 2009-03-25 10:05:35 i Min dag,

Sitter nu i skolan o har data kunskap :) efter denna lektionen är det lönch och jag hoppas det är nått gott i maten, kanske ska sätta in en veckans mat sedel lite sen men vrf ikkke ;) ahaha
PUSS

24 Mars 2009

Publicerad 2009-03-24 16:38:07 i Min dag,

Nu är det inte långt kvar tills det bara är ett år kvar tills jag fyller 18, alltså inte långt kvar tills jag fyller 17 :) en vecka o två dar om jag ska vara exakt, 2 april :)

Idag har jag först varit uppe tidtigt och tränat massvis på min sov morgon, skönt att träna på morgonen när man vet att man är ledig hela eftermiddan.. sen åkte jag te skolan och åt löööööönch med min bästaste julllsull, sen var det redovisning i ledarskaps grejen, inte mkt men behövde säga eftersom alla grupper hade samma att snacka om.. så det gick snabbt o lätt..

Nu efter skolan sitter jag bara här har nyss ätit och ska nog kolla lite på matten eftersom det snart är prov och vi ska visa vad vi kan, jennie, eller hur?

hmm.. inget roligt på hjärtat idag inte. men men får se om det blir nått roligare inlägg med lite bilder sen.. tog ju faktiskt lite kort på engelska lektionen idag :)

TJAOOO- PUSS

23 Mars 2009

Publicerad 2009-03-24 16:33:31 i Min dag,

Kom aldrig in på datan i går efter skolan så får skriv alite nu vad som hände igår
Först var det skola då som vanligt och då var det musik först, skulle skriva egna låtar och ja våran är ju inte precis bra.. sen var det gympa och jag o jennie är ju bara för bra  på vollyboll :) sen var det skolan o äta lunch sen svenska sen var den trökiga skoldagen klar.. då åkte jag o nella och kollade på en hemlis, folk får inte få reda på det än, kommer bli kul :) hm.. vad gjorde jag mer? ja juste det var sponsorsim igår också, först i en timme satt vi o räkna hur långt dom mindre barnen simma sen skulle vi simma själv.. 1timme utan stopp, och jag o oliver ville göra det lite roligare så vi bestämde oss för att simma allt ryggsim.. 1 timma rygg haha sjukt men vi klara det och kom upp i 4000m inte illa på en timme :) så det var skoj, sen fick ja ta bussen hem vi 9, o när jag kom hem åt ja o la mig, ja så så såg min gårdag ut :)

Morgon

Publicerad 2009-03-23 07:54:57 i Min dag,

Ja men då är det ennu en sån här härlig vår dag när solen bara lyser utanför fönstret och det inte alls känns som man går upp mitt i natten när man ska till skolan :) du ska jag iaf strax dra mig till skolan ska bara skicka grejen ja skrev igår till mig själv så ja har den på skolan sen, :P menmen ha en bra dag!
pUSS

pluggggg!

Publicerad 2009-03-22 21:53:23 i Min dag,

Nu har jag suttit här några timmar och letat fakta om Johnny Cash, Dolly Parton, Jimmie Rodgers innom musiken och sen även John Dewey som vi ska redovisa i grupp om nån dag:) nu känner jag att jag är med i matchen och i morgon ska jag bara räka lite matte tror ja sen kommer denna veckan gå galant.. Te & musik har stöttat mig under dom här timmarna vid datorn, eller timmar o timmar så många är det inte som det låter när man säger timmar men 1,5 - 2 timmar iaf :)

Nu ska ja kanske kolla lite beck eller så går jag o lägger mig, får se när jag har lämnat datorn hur trött jag är!
See yaaaaa! PUSS

Övningskört

Publicerad 2009-03-22 19:12:48 i Min dag,

Haha ja men då har man övningskört för andra gången i sitt liv (1,5timme) , inte illa! Saab´s perkering is the shit, fast denna gången var det 5bilar som övningskörde på samma parkering inte lätt att hålla koll på alla när man inte kan så mkt om bilen, men jag klara det o i slutet var det bara jag o pappa kvar så då gick det som bäst! Kör kort nästa!!!! hahah:D
Nu ska ja leta lite musik människor som ja ska lära mig om..
Pussss

Tävling

Publicerad 2009-03-22 13:49:50 i Simning,

Nu har jag preci skommit hem från simtävlingen i Borås, har inte gått toppen bra men jag kämpade i genom alla lopp iaf :P får gymma lite mer så kommer det nog snart bli bra! Tävlingen har iaf varit kul, sov i små rara stuger på en camping och så.. är lite trött nu men måste plugga lite grann så får vel gå och göra det :) Hoppas ni haft en bra helg!
PUSS

tiderna:
200fr- 2.20
200rygg- 2.32
100br- 1.24
400me- 5.39

Träningsvärk

Publicerad 2009-03-20 20:22:59 i Min dag,

ja har träningsvärk i rumpan, kan man få det när man går? :) tydligen kan man det, för ja har det.. känner ju att jag tränat iaf, har ju faktiskt tränat två pass nästan varje dag denna veckan, skönt skönt, hoppas man blir lite pigg i kroppen i natt så tävlingen går bra :)
Nu ska jag fortsätta kolla på "183 dagar"  på svt, Play Prima :)

Fredag & helg

Publicerad 2009-03-20 17:54:00 i Min dag,

Så skönt att helgen är här skol veckan har inte varit allt för jobbig men endå alltid skönt med helg.. nu blir det ju inget versta slappar helgen heller kanske eftersom vi åker tidigt i morgon bitti till Borås & tävlar o sedan kommer hem på sönda, men skönt iaf :)
Nu sitter jag iaf här har varit o tränat för en stund sen, blev hemma i trollhättan idag eftersom jag slutade så tidigt kunde jag lika gärna köra hemma..  ja, a.. tråkigt att sitta här händer inget skoj.. får la dra ner o kolla ett avsnitt sex and the city eller något sådant :)
ha´t braaaa!

Godis

Publicerad 2009-03-19 21:24:52 i Göttt!,


Är detta en nyhet? :) bilar är masti så rart med husisvagnisar iaf :)
men tur för mig att jag inte äter godis så ja inte kan provsmaka :) hehe!
nån som smakat dom ?

Sol

Publicerad 2009-03-19 10:10:06 i Min dag,


Trots att jag hade sov morgon idag och kunde sova nästan hur länge jag ville gjrode jag inte det, för runt 8 när jag vaknat 1000gånger av att det var för ljust i rummet bestämde jag mig för att gå upp ta på mig och gå ut och gå. Skulle bara gå liten runda men det blev en timme, mkt skönt mkt skönt, med laleh i öronen kan man gå och gå hur länge som helst, man glömmer borgt tiden, hehe :)

Nu har jag iaf precis duschat och ska snart göra mig klar så ja hinner med bussen klockan 11.. Sen efter skolan är det iväg till träningen dirr som vanligt och sen får jag se om det händer nått ikväll.

Kom på att jag inte ätit nån frukost än och lite hungrig så ska nog gå och ta mig nått. 

ha en underbart bra solig dag, Pusss&hejs





btw, Josef & josefina har namnsdag idag och det är faktiskt mitt namn ju, så gratttis till mig själv på namnsdagen ;);)
 

18 Mars 2009

Publicerad 2009-03-18 17:58:56 i Min dag,

ja men då var maten i magen och väskan packad, väntar på att dom sista 5minutrarna ska gå innan jag beger mig bort till bussen, och nu ser jag att det  bara är 3 till ja måste gå så hinner inte skriva så mkt.

Skola idag gick rätt snabbt trodds att det är den jobbigaste dagen..btw har jag ett plåster på fingret för jag var så klantig i skar mig hos jull, :( mkt ont och mkt blod, inte kuuuuuuuul! (heheeh där kom den oliver, inte kuuul) jaja,
nu får jag kila, ha en bra onsdags kväll för det ska ja ha, I bassängen där jag hör hemma!
KÖSS

Skolan

Publicerad 2009-03-18 13:03:55 i Min dag,

Sitter nu i skolan har precis haft svenska och ska snart ha mentorstid.. men först ska jag skriva ut en engelska film sak jag ska lämna in idag :) så nu får ja göra det, ha´t bra! PUSS

17 Mars 2009

Publicerad 2009-03-17 20:26:51 i Min dag,

Dagens träning: Gym 1,5 timme, simning 1timme + liten promenix på 20minuter
Gick upp tidigt i morse för att hinna träna innan det var dags att åka till skolan och äta lönch med jennie, hamburgare! efter det hade vi två lektioner och sen var det hem.. Hade sedan inget att göra så åkte ner till sara på stan prata lite och sen skulle hon simme och jag åkte hem.. nu ska jag kolla lite tv innan det är säng dags sjukt trött :)

i helgen är det tävling i Borås och jag ska simma: 400frisim, 200frisim, 100bröstsim, 200ryggsim & 400medley :) några distanser jag inte simmat på ett tag ska bli skoj.. men nu ska ja dra! pusshej

Hemma

Publicerad 2009-03-16 08:49:15 i Min dag,

Nu är jag hemma igen, har varit hur roligt som helst vill stanna längre.. Har ni världens träningsverk i armar och ben men det går över. Snart ska jag ta mig till skolan och sen är det träningen som vanlig i eftermidda :)

kommer lite bilder nån gång också från skidlandet :)
PUSS

Trysil idag!

Publicerad 2009-03-11 14:20:11 i Min dag,

Hade svenska "prov" i morse i 3 timmar som jag hoppas gick bra, så svårt var det ju inte eftesom det inte var nått jobbigt prov man behövde plugga på. Referara en text är ju bara att läsa texten och skriva den i lite mindre ord något jag hoppas jag kunde.. När den var slut (jag satt inte hela tiden ut) hade rar Jennie med sig två apelsiner till mig och henne som vi åt innan maten öppna.. sen i maten var det korv och mos och goda grönsaker. Jull dök upp så åt med henne btw!

Sen for jag till träningen och simmade 12 till 1, och när jag simmat kanske 10minuter kommer halv lyrfågels barn och bara plaskar i vattet, det var som när man selar in film alla ska skratta och skvetta vatten och hoppa hit och dit så jag klara inte av att simma mer än en timme trots att jag fick egen bana och allt menmen lite simmat blev det iaf 3500.,

mkt härligt väder idag :) enm promenix fån badet fick det bli
puss

Hejsvejs

Publicerad 2009-03-10 20:00:54 i Min dag,

nu ska jag packa klart det sista är seg som alltid.. men ingen mer dator för idag får se om jag hinner med nått i morgon annars blir det nästa gång på månda :)

Ha en bra vecka :) PUSSAR

Göteborg

Publicerad 2009-03-10 17:30:55 i Min dag,

Nu är jag hemma från en dag i stor staden, jag köpte inget men såg massa fint.. Har ju inte bästa inkomsten så måste spara mina pengar har jag kommit på. Jaja, Carro köpte iaf en väska, ett linne och en kläning  :) Vi åt på ett rart stället vet inte vad det heter, jag åt kycklingsallad och carro nån pasta, mkt gott. Sen när vi skulle gå till tåget mötte vi alicia sötbollen, men eftersom att tåget snart gick då var vi tvungna att gå.

nu ska ja lägga in dom 3 korten jag tog förut :) sen måste jag packa vidare.. puss

Studiedag

Publicerad 2009-03-10 08:14:28 i Min dag,

Idag sover säkert folk ut länge men inte jag, uppe med tuppen.. Cykla ner till badet körde igenom ett pass på ca 4000 sen cykla snabbt hem igen, ska göra mig klar nu sen om en stund ta bussen till stan och möta carro på station :D en hettsig morgon men går man bara upp i tid så hinner man :)

ha en bra dag.. :)
PUSS

God kväll

Publicerad 2009-03-09 21:23:14 i Min dag,

Har precis kommit hem efter en promenix, åkte bussen (efter träningen) till sara och hämtade en jacka som jag ska låna när vi åker skidor. Sen var det så lång tid till bussen kom så ja traskade hem ist, tog ca 45minuter tror jag, var helt dö varm när jag kom hem :) Fick i mig lite mat och nu ska ja få tag på carro och kolla när vi ska bege oss till Göteborg i morgen :) Juste, så nu vet jag iaf vad ja ska göra på min lediga dag, Göteborg med carro :) Men innan vi åker dit ska jag köra igenom ett pass i bassängen eftersom jag kommer vara borta från tärningen några dagarn när vi åker skidor!
Fick hem en påminelse om att jag skulle lämna tillbaka en bok till skol bibloteket men den gav jag ju till läraren, hehe jaja det löser sig han får fixa det :)

Skoldagen idag gick snabbt som varje månda gör, beror nog på att man har gympa som tar ett tag :D

Nu ska ja kolla tåg tider, ha det bra!
PUSS

Ont i huvet

Publicerad 2009-03-08 21:04:36 i Min dag,

Ja men då är man hemma från dagens händelser..börjar med bil körningen, kan ju inte säga att jag kan det här precis, men nu vet ja iaf hur man startar bilen och får ivägen den lite lätt.. Men sjukt svårt att veta när jag ska trycka in vilken pedal, och sen är ja ju inte super bra på höger och vänster så hej o hå säger jag bara, får nog hålla mig på parkeringen några månader till :) menmen kul att testa iaf. Sen var det iväg till träningen hade lite styrka som uppvärmning mkt jobbigt, sen var det i vattnet och ja fick typ kramp i huvet, trodde jag skulle på hjärn blödning eller nått, menmen jag sitter ju här så ja över levde, och nu har jag inte onti huvet som tur är:)

Missade mia och klara eftersom bussen var framme i stan kvart över 8 så ja får sätta mig och kolla här vid datorn ist, går ju lika bra det :) ooh, såg precis att man kan kolla både dagens och nästa veckas avsnitt, så får det nog bli :)


PUSS&HEJ FRÅN MIG!

Dra mig från datorn dags

Publicerad 2009-03-08 14:44:49 i Min dag,

Hetts säger jag bara, ja josefina som aldrig har suttit vid förar sätet på en bil ska nu idag för första gången åka med pappa till saabs parkering och test starta bilen, hahaha kommer ju gå bra! not..
Får hoppas jag överlever så jag sedan kan träna:) Nu måste jag kila ner och äta lite så jag har nån mat i magen, "alla misstag görs ju på tom mage"! HAHA

GUD JAG ÄR NÄRVUUUUUUUUUS (som mia o klara säger)
missa inte det i kväll btw, 1an klockan 20.00

PUSS

Veckans skollönch!

Publicerad 2009-03-08 13:41:40 i Dagens Löönch!,

Skolmat v.11 2009

Måndag 9 mars

Kokt höns, currysås, ris, ärter Veg: Quornfilé, currysås, ris, ärter

Tisdag 10 mars

Lovdag

Onsdag 11 mars

Ugnsstekt korv, potatismos, senap, ketchup, vitkålssallad Veg: Winjekorv, potatismos, senap, ketchup, vitkålssallad, bönor

Torsdag 12 mars

Tacogratäng med pasta, morotsbit Veg: Tacogratäng med pasta, morotsbit

Fredag 13 mars

Fish and chips, remouladsås, ärter Veg: Broccolimedaljong, chips, remouladsås, ärter

En masti matvecka i skolan :)

Simsugen

Publicerad 2009-03-08 12:30:19 i Bilder,

Jag har nog aldrig varit så här tränings sugen som jag är nu, sitter här och bara väntar på att träningen ska börja!
Det brukar alltid vara att jag sitter och bara vill att träningen ska va över, men ikke idag.. Hade det bara varit lite bättre väder hade man nog gått ut och tatt sig en promenix men vädret lockar ju inte precis.

Denna veckan kommer vara en rätt chill vecka eftersom jag går i skolan i morgon (månda) och på tisda är det studiedag så får se vad man ska hitta på då, sen på onsda måste jag gå till skolan en stund eftersom vi har någg baj referat vi ska göra hela möra.. och vi ska inte åka fören på eftermiddan till Trysil endå så. men ja gör nog så att jag går i skolan till 12-1 sen åker jag ner till badet och simmar lite innan jag åker hem och åker till skidlandet :)
Blir en bra och chill skolvecka, gött gött!
Ska bli skojsigt att åka skidor också, inte varje vecka man gör det. är riktigt sugen faktiskt!!!!

Mer besökare gratis

Publicerad 2009-03-08 12:07:53 i Min dag,

Tips!
Bli medlem här om ni vill få fler besökare till bloggen :)
Ni kanske känner att ni vill nå fram med eran blogg lite längre,
bli då medlem här så kommer ni garanterat få mer besökare till eran bloggis :)

Snöööö

Publicerad 2009-03-08 11:27:31 i Min dag,

Men kul, vaknade nio för att jag o jull skulle gå tipspromedad men klart det vräker ner snö utanför, fick ställa in promenixen och låg ist kvar i sängen och kollade barnprogram.. Nu har jag äntligen rest mig från sägen och är sugen på att åka ner och gymma, men tror inte jag gör det ska ju endå åka och simma sen vi 4 så får så ut tills dess..

Nu ska jag kolla runt lite på datorn innan jag får ner och göra mig i ordning så här sleten som jag är nu kan jag ju inte vara hela dagen!

Pusss på en tråkig söndag!

God natt

Publicerad 2009-03-07 23:49:10 i Min dag,

dagens slut är nära och det är dags för jullis att gå hem och för mig att dra mig te sängs ;)

Mellomys

Publicerad 2009-03-07 22:53:07 i Min dag,

Nu har vi hamnat framför datorn som man nästan alltid gör när man har mysiga hemma kvällar, har iaf kollat på Melodifestivalen med jull och ätit lite masti mat och glass med frukt and baj! mkt mösigt.

Städade iaf rummet förut eller städa och städa plockade lite i mina lådor och fick slängt en påse skräp..
Hmmm.. inget mer att skriva idag

I möra ska ja och jullis upp och gå Tfk´s Tipspromenad i sandhemspåret liten söndags aktivitet :)


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

NEEEEEEEEEEEJ!

Publicerad 2009-03-07 22:41:23 i Min dag,

Det är oliver Lendowski som jag menar när jag skrivet att Oliver vill bli nämnd! Så inge fler missförstånd!

PUSS fårn mig and julll

Städa

Publicerad 2009-03-07 16:10:49 i Min dag,

Men kul att man känner att man inte städat rumme tpå typ, ja jag kan inte kommai håg när jag damsög senast! får nog bege mig neråt och göra det, lite äckligt må ja säga!!

Nu är det bara ca 2 timmar tills jullis bullis kommer :)
Vill tänka ut nått gött vi kan ha som efträtt sen! Hm..
ja men det får bli att tänka på medans ja städar :)
PUSS & HEJ!

7 Mars 2009

Publicerad 2009-03-07 15:46:26 i Min dag,

Ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera nu för tiden, har inte suttit så där vid datorn så jag har haft tid. menmen
Igår hemma hos jennie åt vi masti soppa, o möste. Maja och Amanda kom också förbi en stund och satt nog mest vid datorn medans jag o jennie spela GH för glatta livet, vi är grymma! NOT.. :) det var en mysig kväll iaf.. När vi vakna i morse kollade vi ett avsnitt andra avenyn som vi båda hade missat och efter det (nördar som vi är) spelade vi lite till GH.. sen far jag hem, och nu är ja hemma. är lite hungrig ska nog gå ner och ta mig lite kyckling sallad som fannas kvar sen går dagen..

Ikvälll kommer jULLLLL så det är nog det jag väntar på just nu :) vi ska möööööööööööösa som alltid, fattar inte men jag gör inget annat, orkar aldrig ut till folksamlingar sitter hellre hemma och tjötar, lite tråkigt av mig kanske men men jag trivs..

Ha en fortsatt bra lörda :)
PUSSS

6 Mars 2009

Publicerad 2009-03-06 16:35:33 i Dagens Löönch!,


GRATTTTTTTTTTTTIS SARA PÅ 18årsdagen!

Prooooooov idag då, och hur gick det? Jo men jag skrev för glatta livet men sen vet man ju inte om man skrev rätt.. jag babblar ju alltid på men om fel saker.. jajaja nu ska vi inte bry oss mer om det

Måste säga att min nya baj te bloggen är så sjukt snygggg,  eller va säger ni? :D bra jobb snygging!

oliver vill så gärna bli nämnd så ja för skrav HEJ OLIVER! hoppas du läser detta nu då:)

Nu ska jag dra miger, är med jennnn!
PUSS


*potatis & Broccoli gratäng
*morötter
*knäckebröd


 

Förra dagarnas lönch!

Publicerad 2009-03-05 21:45:11 i Dagens Löönch!,

Tisdag:

*Korv i sås
*Potatis
*Kokta grönsaker
*Sallad

Onsdag:

*Kyckilng gryta med ris
*gurka
*FRYSTA ärtor
*sallad

Hade inte kameran så har inte kunna lägga in, men nu ska det bli bättre uppdatering :)

5 Mars 2009

Publicerad 2009-03-05 21:38:19 i Min dag,

Man är ju inte lite trött eller så, känns inte som det var idag jag var uppe 5 och morron tärna. Denna dagen har varit så sjukt sjukt sjukt seg måste jag säga..
Kom hem runt 8 åt lite frulle kolla lite barnprogram och sov lite. Sen när jag hade haft hur lång tid som helt att göra mig i ordning började jag som alltid frö sent och jag missade bussen, fick gå till skolan, och det kan vel vara lite skönt det kanske om man inte har en väska med hur mkt tungt i som helst, så halvvägs tänkte jag slänge väskan i skogen och skita i den, men det kunde jag ju inte så ja fick pina mig ända fram. satt och väntde på jull för att sedan gå och äta, mastiga stuvade mackisar och köttbajer :) 
Efter det hade jag lite trökiga lektioner och sen var det bara att åka till dagens andra träning.. den var jabbig, mkt jobbig. Men jag klarade av den och nu har jag kommit hem och lyckats brännda bäjkon så det lukta baj i huset.. menmen

Nu måste ska ja ner och kolla sex and the city, snart iaf :)

PUSS

Morgon

Publicerad 2009-03-05 10:30:25 i Min dag,

Känns som klockan är mer eftersom jag redan varit nere och tränat och varit hemma och ätit lite macka, menmen nu ska ja iaf bege mig till skolan får se tror jag kommer missa bussen som vanligt..
ojoj måste kila..
PUSS

Morgon

Publicerad 2009-03-05 10:30:25 i Min dag,

Känns som klockan är mer eftersom jag redan varit nere och tränat och varit hemma och ätit lite macka, menmen nu ska ja iaf bege mig till skolan får se tror jag kommer missa bussen som vanligt..
ojoj måste kila..
PUSS

4 Mars 2009

Publicerad 2009-03-04 16:16:34 i Min dag,

Har träningsverk i hela kroppen kan inte gå i trappor!! Vet bara inte vad ja har fått den ifrån? Der är ju inte det att ja  bara legat hemma i soffan, men ja borde inte få så här av att bara springa lite, menmen var nog lite extra klen sist ja sprang på bandet..

Nu har jag iaf precis kommit hem från skolan och ska ta mig något att äta.. efter det ska ja antingen plugga samhäll eller kolla sex and the city, innan träningen. blir nog sex and the city.

Skolan idag var vel inte speciellt skoj, var trött och sur! eller ja kan ju inte precis vara sur men lite surig var jag idag!


hm, nått mer att säga som hänt idag? nä tror inte det var nått mer ingen kul dag, får hoppas att det händer nått kul dom sista timmarna. träningen i kväll halv 8 till 10, och sen upp i morgon o träna 6 till halv 8 :D det är mastiiiiii!

Juste ska kanske va me i jullbulls reklam film lr nått i morgon haha, du får smsa mig om det sen om ja skulle va me eller inte ;) ja ställer alltid upp annars vettu!

Nu ska ja dra mig här  i från pallla datorn hela dagen!

PUSS!

seriös på gympa

Publicerad 2009-03-03 21:41:29 i Bilder,



Ja men jag var inte dåligt seriös på gympan i måndas med mina snygga blåa JH shorts och vit sexig t-shirt, ahahha så jävla ful, men jennie tar ju bra kort när ja är i full fart! även lite trött blev jag o fick sätta mig!

Sötaste jennnie!

3 mars 2009

Publicerad 2009-03-03 19:41:50 i Min dag,

Nu är händerna rejält intesmörjda eftersom jag precis masserat mamma´s ben och rygg. Hon blev sugen på att se om jag hade lärt mig nått efter dom två massage lektionerna vi haft i skolan.. Jag hoppas jag var soppas bra att ja kan få en peng för mitt jobb. Det tycker jag är värd efter en halv timmes knådning! 

jaja hade massage i skolan i morse ja jennie and boysen, trevligt trevligt, men det är inte så där super kul som man kan tro att lära sig massera, men alltid bra att lära sig om man kan tjäna en liten peng här hemma i huset. Efter massagen solade vi innan vi drog snabbt till skolan åt lite sen var det dom två lektionerna för dagen som väntade, inte så farlig dag endå!
Var sedan hemma hos nella och åt lite tacos, masti masti..

Nu ska ja, hm ja vad ska ja göra? vet inte får se.. hehe
andra avenyn idag iaf! YES!

PUSS & HEJ!

2 Mars 2009

Publicerad 2009-03-02 20:35:55 i Min dag,

Ja men heter man josefina och klockan är halv 9 så är det bara sova som gäller.. Trött trött som vanligt, och dagen har varit rolig. Gympan ja men vad ska man säga om den? Jag var så hettsig som bara jag kan vara och förstårde ng för mitt lag när vi skulle göra massa oliak staffetter, men kul var det! My och ja i att lag? ja tror inte det var det bästa, båda lite dåliga, eller hon var nog lite bättre på att fatta än mig. menmen aktiv var jag iaf, och nog den mest aktiva lektonen för min del under gymnasie tiden :) jennie tog lite bilder när jag springer och kämpar men dom har bara hon så får se om det dyker upp några om ett tag.

Me, jennie and the boys i morgon på massagen också ja, massera tuttar mm. hahaha nä men det ska bli mösigt! sorry jennie men benen är inte rakade denna gången :O

Ha en bra natt! nu kommer lite små bilder fårn min kamera!
PUSS

Skol morgon

Publicerad 2009-03-02 07:34:42 i Min dag,

Ja men då sitter jag här inte alls klar föra tt gå till skolan trots att bussen går om en kvart.. kanske borde jag srpinga ner och göra mig klar, men orkar inte, orar inte gå till skolan!!!!! Menmen jag är vel tvungen. ha en bra dag!

PUSS

God natt

Publicerad 2009-03-01 21:38:12 i Min dag,

Ja men då var denna söndagen avklarad.. träningen gick helt okej, roligt söndas pass idag faktiskt..
När jag låg och simmade i början av passet kände jag ett äckligt "snöre" på min hals som ja slet bort och tänkte inte mer på det. Men när passet var slut sa Oliva ja måste kolla det ligger nån guldig sak där ute. Då kände jag på min hals, och min guld kedja med josefinaHjärtat var borta, så det var det ja slet av mig när jag tordde jag hade ett äckligt snöre vid halsen. Vi hittade både kedjan och hjärtat, och inget var trasigt så det var bara att sätta på det på halsen igen.. lite skoj tkr ja, man brukar alltid få äckliga hårstrån och snor baj och sån skit så ja fick panik och ryckte iväg bara av ren vana :)

Nu är josefina hur trött som helt, så det är söv time!
PUSS

träning

Publicerad 2009-03-01 16:14:46 i Bilder,

Nu ropar pappa och de tär dags att åka till bussen..
 men ha en bra kväll och kommentera skorna :)

1 Mars 2009

Publicerad 2009-03-01 13:05:18 i Min dag,

Ja men då är vi inne på mars månad nu då, och jar har spenderat hela morgonen framför tv och kollat vasaloppet. Man blir ju inte lite sugen på att åka skidor om man säger så, men det är bara 10 dagar tills vi åker!!
Denna trökiga söndagen kommer nog se ut som vilken sönda som helst, Tv data äta & träna.
 
I morgon är det skola igen, inget jag precis längtar till kanske.. Det som är skönt är att jag bara går denna veckan i skolan, 5dagar, och sen bara månda nästa veckan eftersom tisdagen är studiedag (tror ja) så 6 skoldagar innan man åker te Trysil. Något att se fram emot iaf..

Ja a har inte så mkt att skriva, klockan är 1 och det är tre timmar kvar tills ja ska ta bussen till träningen, vad ska ja då göra under tiden är frågan? Kanske nått avsnitt sex and the city, inte helt fel!

nu ska ja nog iaf ladda upp skobilderna!


Dagens frulle:
Gröt
Apelin
Smörgås

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela