God natt

Publicerad 2009-02-28 23:58:24 i Min dag,

Nu har vi varit hos mormor och ätit masti mat och sedan varit hos julia och kollat melodifestivalen & ätit fruktsallad och chips mkt mysigt babe..( kommer bilder i morgon har ingen ork just nu ) menmen nu ska jag nog gå o sova helt dööööd..
pussssssssssss

Kalas

Publicerad 2009-02-28 17:53:59 i Min dag,

Nu sitter jag hemma hos min käre vän jull och lyssnar på laleh.. Jag var med och kollade på hennes "små barns dans grupp" sen gick vi  jätten och köpte frukt, a och nu sitter vi här om 10minuter ska vi dra oss b till mormor som bor över gatan på kalas, ska äta och så sen drar vi oss tillbaka till jull och kollar mellodifestivalen :) MÖSMÖS!

menmen nu ska vi nog dra oss så smått ;)
PUSS ha en kul lörda kväll!

Dagens

Publicerad 2009-02-28 14:34:23 i Dagens,


t-shirt - JC
jeans - Fornarina
klocka - ur&penn
Halsbaj - glitter


Ska te julls barndans nu ;)

Lördag morgon

Publicerad 2009-02-28 10:45:36 i Min dag,

Det är lördag morgon (förmidda) och solen skiner utanför mitt fönster, härligt! Tror ja ska ta på mig joggingskorna och ta mig en promenix. Mamma & Papppa är i alingsås och klara är i göteborg så det är bara jag i huset, skönt. Inget att göra just nu så  kan ju lika gärna gå en sväng, kanske gå förbi jätten och köpta nån trevlig tidning, inte fel :) sen ska ja ladda upp bilder på alla snygga converse jag kollade på igår, och även lägga upp dagens frukost mm.

men ha en fortsatt solig & mysig Lördags Förmidda :)
PUSS

Converse

Publicerad 2009-02-27 23:43:01 i vill ha,

Den ena är snyggare än den andra! men ja ska köpa den snyggast!
(ska visa mina favoriter i morgon) :)

god natt

Publicerad 2009-02-27 23:20:44 i Min dag,

"det är så bra att vara sval, säger hulda 85 som känner sig het i bastun!"
I LÖVE YOU!!

Nu är det sängen dirrr, trött som få!
varit uppe längre än planerat :O hur kommer detta gå?

KÖSS

Nyttigt/Onyttigt

Publicerad 2009-02-27 22:19:43 i Göttt!,







Vrf kan jag inte bara äta en apelsin eller någon annan god frukt när jag blir sugen på något, vrf är det alltid godast med chips eller godis? Vill få slut på detta trots att det är hur svårt som helt, en choklad bit hit eller dit kan ju inte skada tänker man! Men ack o ve(k) det gör det.. så nu måste ja lova mig själv att det ska bara frukt i fortsättningen :) hahaha
seriös ja är att skriva det här på bloggen, men det är för efter den här helgen ska det va sluta, & jennie du måste vara med på detta för annars blir det inget bra ;)

Freda kväll

Publicerad 2009-02-27 20:39:52 i Bilder,



Är ni med?
Det är bara kopierat från facebook, så inget collage som jag själv gjort.. Har inte tänkt på vilka som är med, men ni själva kanske hittar er?

Dagens lönch!

Publicerad 2009-02-27 20:02:47 i Dagens Löönch!,


'Kykling gryta
'ris
'morötter
'sallad
'lök

Dagens fika:


Vi gav sista sätet i bussen till en rar tant med massa påsar & baj, Och då blev hon så glad så vi fick en masti choklad :):) AHHAHA hur rart va inte det? Och tjocka som vi är åt vi glass på bussen också.. Vi stod där i en full buss och försökte äta glassm jag fick skratt attack, och jennie trodde jag skratta åt tanten.. hetts må ja säga!

27 Februari 2009

Publicerad 2009-02-27 19:22:40 i Min dag,

Freeedag kväll.. Oh vad ja gillar´t! Har ni hamnat vi datorn som alltid när jag är hemma. åt precis masti paprika soppa med kykling och mozzarella.. GOTT! innen det var det gymmet, basta & sega i omklädnings rummet med jullbull.
Ja a, nu är jag trött och orkar inte göra någon ting, är sugen på att gå ner och kolla lite Sex and the city och bara mösa!

I morgon är det kalas hos mormor, och ja ska nog bjuda med jullbull så hon slipper sitta ensam i sitt hus när päronen är borta, är jag inte för snäll? :D Jo!

Nu ska ja hämta kameran och lägga in dagens lönch & lite bilder från skolan :)

PÖSSS på en freda kväll!

Freeeeda

Publicerad 2009-02-27 09:41:04 i Min dag,

Yes, fredagen har börjat! Duschade precis och raka menen eftersom jennie ska massera dom sen så fick ja va lite snäll mot henne så hon slipper massera en igelkott :) jaja ska åka till skolan om en timme, men alla i huset bröta så så ja gick upp tidigare än jag behövde. Så kan det va!
hmm, ska kolla vad det är för mat i skolan idam...Indisk kyckinggryta, raita, ris, broccoli.. Och vad är Raita? blir säkert bra, då behöver jag inte äta nån större frukost nu då..
Vad händer ikväll? ingen aning om ni frågar mig :) får vel se..

ha en bra veckans Fredag! PUSS

26 Februari 2009

Publicerad 2009-02-26 21:28:17 i Min dag,

Nu ska jag snart sova, hela dena dagen har varit sjukt seg och mkt träning..
Simmade i morsen gick helt okej för att vara så tidigt. Var sjukt skönt att träna i trollhättan också + att vi 5 som var på träningen fick var sin bana, inte helt fel! Kom hem vi halv 9 åt lite frulle sen sov ja två timmar innan skolan, mkt skönt mkt skönt :) sen var det till skolan äta med jullbull ha två lektioner & sen åka till dagens andra träning, nu i uddevalla..

Springer upp efter träningen för att hinna med bussen hem & när ja sedan står o byter om ser ja att nella har ring och skickat sms & fårgar om hon ska komma och hämta mig så det gjorde hon så snälllt.. vi möste lite och tjötade, och sen nu körde hon hem miger!!!!!!!!!!!!!

hahaha ja skriver som en barnunge men så får det vara!!
Ska sova nu börjar 11 i morgon har 1 lektion lunch sen massage rätt slapp dag om ja får säga det själv, me like!

GOD NATT, PUSS!

05.40

Publicerad 2009-02-26 05:42:14 i Min dag,

Ja men man är ju pigg, har ja hört!!!! gud va länge sen det var men var uppe så här tidigt för att träna, förr var det två gånger  i veckan men nu har man slappat till sig lite.. har precis ätit en banan och druckit ett glas mjölk och nu hör ja pappa gå upp så då är det att gå ner och åka till träningen då:D

PUss&hej

25 Februari 2009

Publicerad 2009-02-25 22:24:29 i Min dag,

Hemma från ett segt simpass och det är bara att ät och sen gå och sova för om några timmar ska ja upp igen och fara till simhallen igen, men denna gången är det som tur va inte uddevalla utan bara trollhättan ja ska till.. träning 6 till halv 8, inte jätte skönt när men sedan börjar skolan halv 1, menmen får vel hem och sova lite eller nått:D jaja,. nu måste ja skyna mig så ja kommer i säng..

PUSS&HEJ

Gratttis mormor ;)

Dagens..

Publicerad 2009-02-25 17:01:34 i Dagens Löönch!,

& går dagens lönch!

Går dagens lönch:

 Jennie
                                                        Soppa, morötter, bröd & semla


Dagens lönch:

'RÅ' fisk, potatis, morötter, sallad, majs, sås & citron!

25 Februari 2009

Publicerad 2009-02-25 16:58:15 i Min dag,

Hemma och trött efter den längsta skolfagen i veckan.. missa bussen i morse och fick gå, sjukt segt.. Hade data kunskap som inte va allt för skoj.. Sen var det lunch med jennie och där tog ja en fin bild som snart kommer in..

Ikväll är det träning, och det var länge sen man körde ett onsdags pass hoppas det inte blir allt för hårt har inte kommit in i träningen än, eftersom jag  bara haft ett simpass nu på 2veckor..

jajaj. i morgon blir det kanske upp tidigt o simma 6-7.30, men måste snacka med lite folk innan..
Nu ska ja lägga in bilderna sen bli det chill en timma innan bussen till uddevalla går :)

Ha´t bra, Tjao!

14 dagar till trysil!

God morgon

Publicerad 2009-02-25 08:57:44 i Min dag,

Gud va så sjukt trltt igår så orkade inte lägga in dagen lönch men får gör det sen ist!
nu måste jag springa till bussen :D TJAOo!

Vrf inte?

Publicerad 2009-02-24 19:37:48 i Min dag,


Ja, men vrf kan inte du som läser detta bli medlem här: http://www.gratismode.se/?c=46922!
Är ni snälla och blir detta får jag som redan är medlem där lite extra poäng som man sedan kan få present kort på Gina, Siba, H&M och lite andra affärer, inte fel eller hur? Bli medlem du också så har du samma chanser som mig..

24 Februari 2009

Publicerad 2009-02-24 18:10:01 i Min dag,

Gud vilken seg dag, varit trött hela dagen så blir till att lägga sig tidigt idag (som alltid). Varit på siba med min söta, ny blonderade vän  jennie :)

Dagens tisdag var som alla andra tisdagar i skolan, lunch och sen två lektioner och sen hem och inte göra något..Så skönt! fattar inte varför jag är så trött bara? har ju sovit som jag ska och allt så förstår inte? kanske är det för jag inte äter godis? Blev ju dock en semla i skolan så nu har jag ätit lite sött denna vecka. och Jennie sa at en semla inehåller 500 kcal, haha så nu behöver man tärna lite extra denna veckan. nejnej ska inte tänka på sånt, man ska få leva livet som det kommer med godsaker lite då & då..

nu ska jag nog kolla ett avsnitt eller två satc (sex and the sity) innan lönchen serveras!
blir nog lite dagens lönch kort efter det också eftersom jag nu börjat ha me kameran igen..

PUSS & HEj..

göm inte andra avenyn ikväll heller!

God morgon

Publicerad 2009-02-24 09:29:37 i Bilder,



God morgon god morgon!
Idag är det den hära semledagen ( kommer inte ihåg vad den heter ), och men blir lite sugen på semla så här på morgonen men isf ska det vara utan grädde ;) jaja, semla till frukost blir det nog inte men får se om det blir under dagen..
Nu ska jag iaf bege mig ner till badet och sen blir det till att träffa min sakande jennie som jag inte träffat på snart 2 veckor, en lunch med henne och sen får vi gå till skolan..

Ha en bra semle dag! PUSS

Pluggg

Publicerad 2009-02-23 20:16:59 i Min dag,

Ja men då säger jag tack & hej för mig idag.. nu är det pluggning som gällller!

Dagens alla..

Publicerad 2009-02-23 19:51:17 i Dagens,

Dagens Frukos!

* sleten rostad macka & lite flingor
vid datan!

Dagens LÖNCH!

* köttisar
* potatis mos
* lingonsylt
* gurka
* sallad

Dagensa outfit!

* Jeans - topshop
* Linne - monki
* t-shirt - Monday
* Halsband - fått av Liam :)

Dagens lönch kompis

* David and Oskar!!
(david försöker göra en cool pose)

Dagens reklam

Fanta med fantaboy!


Dagens vill vara med på bloggen
 
Hampus!

& oliver som försöker göra så att ja ska få mer besökare på min dåliga blogg.. ;)


hahaha mkt dagens idag and i like det ! ;);)

23 Februari 2009

Publicerad 2009-02-23 19:22:08 i Min dag,

Ja men då har skolan & simingen satt igång igen och jag är helt slut efter den här dagen trots att jag inte borde vara.. skola: 3lektionen+1inställd simningen: 4000.. Så så här chill ser ju inte en vanlig månda ut annars.. men bara för det har varit lov från allt blev allt så fruktansvärt jobbigt idag.. jaja.. och pluggandet går ju bra? NOT! måste ner nu & sätt amig o läsa samhäll, känns inte kul men ibland så måste man..

Puss&hej nu ska ja hämta kameran så bilderna fårn idag kommer in!

Nuu du..

Publicerad 2009-02-22 20:05:23 i Min dag,

Nu har det varit alldeles för mkt sötsaker under lovet så nu sätte rmin nyttighets period igång.. Sötsaker en gång i veckan HÖGST två! Bara frukt och vattten ;) annars kommer mina tänder säga snopp och trilla ut!! så nu vet ni alla det jag börjar idag!! Så ska skriva här varje gång jag ätit en liten godis så ja håller koll på mig själv:)

PUSS&GOD NATT! nu är det mia & klara dirrr!

"har jag hört ?"

Publicerad 2009-02-22 19:44:34 i Min dag,

Då sitter man hemma i trrollhättan igen, vill flytta till göteborg eller  nån annan stand men i trollhätttan orkar man inte bo längre.. jaja, jag och alicia har iaf haft super nuper mysigt och jag tycker så mkt om att vara hemma hos dig..

menmen i morgon börjat "allvaret" och blir bara depprimerad av att tänka på att sitta vid skolbänken och lyssna på allt man måste få in i sin sega lilla hjärna... jajajajajaja får hoppas man över lever itne långt tillv vi å ker till trysil iaf  (17 dagar), då slipper man 2/3 skoldagar, YES! :D

men nu ska ja, ja a vad är det ja ska göra? vet inte, gå och sova snart tror jag! ååååå vill inte inte te skoooolan!!!!!!!!!!

puss

Semla

Publicerad 2009-02-22 14:43:02 i Göttt!,

Ja men vilken semla är snyggast?
Alicias (blåa), skuren mitt i tu med 1000kilo grädde o lite annan baj!
Min (vita), Lite grädde och massa vanlijbaj & skuren på rätt sett ;)



Söndag

Publicerad 2009-02-22 12:11:48 i Min dag,

Morsning korsning, nu sitter jag här vid alicias dator medans hon damsuger bakom mig..Imorse skulle hon upp och ha en grupp halv 9, och jag låg kvar o sov vidare, men efter en kvar kom hon tillbaka för det var ingen idag elle rnågot.. så vi sov vidare och nu har vi ätit frukost spelat lite GH och mösigt!! får se vad vi hittar på nu.. och får se när jag åker hem, ska nog kolla tåg tiderna :)

PUSS

Snööö

Publicerad 2009-02-21 21:57:30 i Min dag,

Ja men då har man varit runt i hela göteborg i snöstorm, och då menar ja snö storm!! helt sinnes som man ser ut nu, kallt, ont o bara allmänt snöigt vill ja lova.. en taxi fick stopp och sen inte igång bilen, ja kallabalik!

menmen nu ska vi äta godis & mysa :D
PUSS

Göteborg

Publicerad 2009-02-21 18:05:19 i Min dag,

idag har jag varit på stan med alicia och ätit på ett masti ställe med mkt god sallad :) och nu är vi hemma hos oliver med hans kompis!! hörs sen..

PUSSSSSSSS

FRUKOST

Publicerad 2009-02-21 08:25:55 i Dagens Löönch!,




Nu sitter jag här vi datorn med frukosten framför mig, duschat o målat naglarna har jag precis gjort och snart är det sminket som ska på.. mamma & pappa äter frukost men jag hoppas dom blir klara så vi hinner åka hel, för det har ja lovat alicia :) jaja, jag kanske också får skynda på lite bara 35minuter kvar.. wellwell ha en bra lördag :)

PUSS josss!

hejdå!!!!!!!!!

Publicerad 2009-02-20 23:44:01 i Min dag,

nu är det god natt på allvar... annars orkar ja inte upp i morgon och då missar ja min tur till alicia, och det får itne hända!!!!!!!!!! sååhej&PUSS

från jull

Publicerad 2009-02-20 23:29:32 i Min dag,

Mina vänner är så rara mot mig, vad gör ja för att förtjäna er?

Från min älskade jull:

josefina holmeeeeeeeeeen, du är alltid så himla glad och rolig, och som susanne sa igår ''josefina, hon är så himla go, hon verkar vara en sån där som man alltid har kul med. även fast man inte gör nånting med henne så är det ändå kul liksom för hon gör det roligt''. och det ÄR verkligen så, har så kuuul ihop med dig och blir alltid glad av dig för du är bara dig själv och det är så braaa och viktigt och det gillar jag skarpt min vän. JULL&JOSS, miis och klaris, rolllejäääävel är du. min goa vän, mycket kärlek från mig till dig <3<3<3

hahah är  hon inte för söter :)

Dagens lunch!

Publicerad 2009-02-20 22:34:10 i Dagens Löönch!,

Ska bara säga att dagens lönch kommer tillbaka (med daglig uppdatering) när skolan börjar, för nu har jag aldrig kameran vid mig när ja ska äta och orkar inte hämta den, men snart så kommer det igen, varje dag  :)
jag älskar mat inläggen det är mina favoritisar:)
  hahah skulle bara säga detta!
nu ska jag ner och hm, sätta på en fäjm tror ja sen är det sov dags, tåget till Alicia går 8.53 så ingen söv möra där inte. men det är bra att vänja sig sen nrä skolan ändå snart sätter igång.. jajaja  PUSS ♥

smink

Publicerad 2009-02-20 22:19:08 i vill ha,

Tittade förut på mitt smink och såg att allt håller på att ta slut.. använder inte specielt mkt smink, men det jag har behöver jag hela tiden för att inte se ut som ett spöke :)

ja behöver:
*Puder Foundation  (snart)
*Rouge
*Macara
*& något färglatt nagellack :)



20 februari 2009

Publicerad 2009-02-20 20:25:21 i Min dag,

Nu är denna fredan snart slut och skolan närmar sig bara mer & mer.. dagens roligaste var ju iaf  jull&joss i pulka backen med alla små barn som börja kasta snöbollar när vi tjoa oss ner för backarna :):) mkt mkt roligt!

Nu har jag precis ätit masti sallad och ska snart sätta mig vid tv hos mamma & äta lite godis, aldrig fel!
I morgon åker jag till min älskade alicia och kommer hem på sönda kväll, och då är det inte lång tid kvar till skolan :(:(

jajaj. Ha en bra kväll, PUSS

Pulka bilder

Publicerad 2009-02-20 20:17:34 i Bilder,

Hahahha, det var banne mig kul vill ja lova men trötta blev vi efter bara några åk, och vänder upp & ner :):)
Jull, älskar ditt pannband ;)




Hahahha helt slut va man när man kom in-.. kolla två beck hos jull men jag somnade som jag kanske alltid gör men a, sen kom julls mamma ner me negerbollar som rar viktor hade gjort ;)

PULKA

Publicerad 2009-02-20 13:13:28 i Min dag,

Nu traskar jag bort med två pulker och full utrustingen till jull.. för nu är det pulka dags!! haha kameran är med så hoppas det blir några snygga kort kanske även nån film :D:D hahahaha det pirrar i magen , länge sen man åkte pulkis ;DD;
jajaja! PUSSS

Frukost

Publicerad 2009-02-20 11:57:41 i Min dag,

inte många dagar kvar på lovet nu, men har iaf haft en mysig morgon, frulle med adele o nella! Och nu väntar jag på jull, vi ska ut o åka pulkis i magbacken, alltid trevligt:) måste bara se om vi ha rnån pulka, annars blir det lite svårt :)

ska ta mig en duschis nu sen bort till nella o hämta termosar!..
ha en mysig snöig dag! puss

God natt

Publicerad 2009-02-19 22:33:13 i Bilder,

Nu säger jag god natt.. skulle lagt mig för länge sen man som alltid när man sitter vid datorn dyker det upp mer & mer skoj så att man aldirg kommer här ifrån!!
Blir till alicia på lörda ist! älskar dig vännen!

kan ju vara trevligt!

Publicerad 2009-02-19 22:16:38 i Min dag,

UTSEENDE
[x]Jag är kortare än 175cm.
[x]Jag tycker att jag är ful (orkar aldirg försöka med nått annat heller)

[x]Jag blir lätt brun
[ ]Jag skulle vilja att mitt hår var va en annan färg.
[x]Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ]Jag har en tatuering.
[ ]Jag har haft/har tandställning.
[ ]Jag har glasögon/linser.
[x]En helt okänd person har sagt att jag är snygg. (skryt)
[x]Jag har mer än två piercingar. (4 i öronen?)
[ ]Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x]Jag har fräknar. (lite på sommaren)

FAMILJ
[x]Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x]Jag har rymt hemifrån. (försökt)
[ ]Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x]Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ]Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x]Jag vill ha barn nån dag. (rarbarn)
[ ]Jag har barn.
[ ]Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x]Jag studerar.
[ ]Jag jobbar.
[x]Jag har somnat i skolan/jobbet  (dagligen)
[x]Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x]Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ]Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x]Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x]Jag har pissat på mig av skratt.
[ ]Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x]Jag har gråtit av skratt.
[x]Jag har limmat fast min hand i något
[ ]Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x]Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår. 
[ ]Jag har brutit ett ben
[ ]Mina tonciller har tagits bort.
[x]Jag har suttit hos läkaren med en vän. (många ggr)
[ ]Mina visdomständer har tagits bort.
[ ]Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x]Jag har haft vattkoppor.
[ ]Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x]Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag
[x]Jag har flugit.
[ ]Jag har varit i Ryssland.
[ ]Jag har varit i Kina.
[ ]Jag har varit i England
[ ]Jag har varit i Japan.
[ ]Jag har varit i USA.
[ ]Jag har varit i Afrika.
[ ]Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x]Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x]Jag har sett en fallande stjärna.
[x]Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ]Jag har körkort
[x]Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ]Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ]Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x]Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ]Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ]Jag har krockat i en bil.
[ ]Jag har medverkat i ett skådespel. 
[x]Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. (har vel alla? :P)
[x]Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ]Jag har sett norrskenet.
[x]Jag har suttit på ett tak på natten.
[x]Jag har aprillat någon.
[x]Jag har åkt taxi.
[ ]Jag har ätit sushi.
[x]Jag har åkt snowboard.
[ ]Jag har kört skoter

FÖRHÅLLANDEN 
[x]Jag är singel.
[ ]Jag är i ett förhållande.
[ ]Jag är förlovad.
[ ]Jag är gift.
[ ]Jag har varit på en blind date.
[x]Jag saknar någon just nu.
[x]Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ]Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ]Jag har skiljt mig.
[x]Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ]Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ]Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

ÄRLIGHET
[x]Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x]Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x]Jag har smygit ut utan lov.
[x]Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x]Jag har fuskat i ett spel.
[x]Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x]Jag har druckit alkohol.
[ ]Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ]Jag kan inte svälja piller.
[ ]Jag röker.
[ ]Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ]Jag tar mediciner mot depression.
[ ]Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ]Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x]Jag har vaknat gråtande. (när jag drömt)

DÖDEN
[x]Jag är rädd för att dö
[x]Jag hatar begravningar.
[ ]Jag har sett någon dö.
[ ]Någon nära till mig har försökt begå självmord
[ ]Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x]Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ]Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x]Jag har egen TV.
[ ]Jag har egen dator.
[ ]Jag äger många dyra designerväskor.
[x]Jag äger något från H&M.
[ ]Jag samlar på serietidningar.
[x]Jag äger något från Benetton.
[ ]Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x]Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x]Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det (om det inte behöver låta bra)
[ ]Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x]Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ]Jag ser på nyheterna.
[ ]Jag dödar inte insekter.
[ ]Jag svär ofta.
[ ]Jag sjunger i duschen.
[x]Jag är en morgonperson.
[ ]Jag betalade för min rington.
[ ]Jag är petig med grammatik.
[ ]Jag är en sportfanatiker.
[x]Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ]Jag är bra på att baka.
[ ]Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå 
[x]Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ]Jag vet hur man skjuter.
[x]Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ]Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ]Jag tror på spöken.
[ ]Jag älskar mörk choklad.
[ ]Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x]Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ]Jag är bra på att minnas namn.
[x]Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

åå, det tog lång tid!

jull & joss special

Publicerad 2009-02-19 21:44:49 i Göttt!,


Salladen                                                              Kycklingen

Receptet på jullls and josss bästa sallad! :
* Medelhavsmix
* Tomat
* Gurka
* Oliver
* Mozzarella
* Halloumi
* Avokado

Ta så mkt av varje du vill!!
SÅ BLIR DET DEN BÄSTA SALLADEN ÄVVVVUR :)
ja o jull brukar också ha lite taco kykling till och det blir masti det, men man kan också äta salladen utan köttt hahaha!!

Jull själv tkr dettta är mallig inlägg men jag gillar´t  ;)

ååå...

Publicerad 2009-02-19 20:04:54 i Min dag,

Vrf ska ja alltid vara så glömsk och glömma bort allt jag måste göra? jag tog ju med skolböckerna hem för att plugga? men jag förstår mig själv man vill inte plugga när det är lov.. men nu är det så att vi har prov nästa vecka i samhäll, och samhäll är inte precis det ämnet jag förstår bäst i skolan så hade nog behövts läsas lite på det provet, men ack och ve(k) så liggar böckerna fof under sängen, helt bortglömda :/
jaja i morgon ska jag nog åka till göteborg, till alicia älskling, & då blir det inget pluggande... men har lova mig själv att plugga på sönda och även plugga varje buss resa (till träningen), dagarna innan provet.. a det låter nog som det löser sig iaf, nu behöver jag inte tänka på det mer :)

nu är klockan 8 och jag är så trött så ja vet inte var ja ska ta vägen..får nog bli sängen snart, kanske en film eller nått, inte helt fel!

jajaj, PUSS


Laleh - bästa just nu

Trött

Publicerad 2009-02-19 17:33:09 i Min dag,

Gud vad trött jag är trots att jag sovit mkt inatt.. menmen
nu ska jag ner och hämta kameran sen kommer det lite bildisar från mig & jullbull!!

PUSSIS

Hem färd

Publicerad 2009-02-19 15:08:13 i Bilder,

Vaknade upp nere vid jullbulls tv, vi orkade inte gå upp igår så vi sov i soffan, jag med skidpannband, t-shirt och taits ;D ahahah d är så det ska vara.. vi tittade lite skidor med jull pappa och åt frukost, sedan åkte han te jobbet ocvi satte i gång med bak.. mkt masti..  nu har jag precis duschat och ska bege mig hemåt.
 
ha en bra dag! hörs sen. pusss


nytt

Publicerad 2009-02-19 00:33:29 i Min dag,

Vem har kirrat nytt o snyggt på bloggisen??
jo jullbull ;);) hahaha!!! danke my babe!
nu ska vi sööööva.. nattttinatti!

HOS BULLL!!!

Publicerad 2009-02-18 22:51:15 i Bilder,



Sitter hemma hos jullbull och äter godis, har ätit masti sallad ( kommer bilds )... ajjajajjajajajajajjajajaja!!!!!!
(gillar utropstecken så ni vet, jull klagar p åmina inlägg)

En snygggis bild på mina bästa jull&idd!

nu ska vi mösa vidare ha en bra kväll/natt!!!!!

PUSS!!!

lång väntan!

Publicerad 2009-02-18 14:38:57 i Min dag,

Ja men då sitter man här igen skräll! har inte gjort alls mkt på tiden som gått av dan.. ätit en semla inte helt fel, suttit vid datorn, varit borta hos farmor med semlor, och suttit vid datorn igen.. Nu börjar jag bli hungrig också, men ja skulle ju inte äta nått innan jull&joss salladen men får nog bli att äta lite, pappa står i köket nu och gör nån gorv grej, litelite kan man ju alltid ta :) haha jag försöker ju inte banta eller nått bara för ja inte ska äta, men det är bara det att ja vill äta så mkt av salladen sen så då vill man ju inte vara precis mätt innan!! hahah jaaajajajj!!

om 90 minuter dåå ska ja dra mig te jätten och träffa jull, inte långt kvar nu så det hoppas jag att jag ska överleva!!

Nu ska va se vad ja ska hitta på? kanske läsa lite olika folks bloggar,, ja så får det bli har ju inget bättre för mig iaf så!

PUSS&HEJ så länge!

Publicerad 2009-02-18 12:42:16 i Bilder,



ja tycker om dig min skrutt!
förra året idag var det 146 dagar kvar.. men i år har vi ingen nedräkning :(

onsdag

Publicerad 2009-02-18 12:18:18 i Min dag,

Nu har veckans onsdag börjar och den har börjat segt, vaknade halv 10 idag,, längsta jag sovit på väldigt länge! inget ont i halsen men snuvan har kommit, näsan bara rinner.. usch!! får gå hemma och bara vänta på att jull ska höra av sig så ja kan dra mig till henne och göra masti sallad, blir nog ingen annan mat idag då, ska spara mig :)

Åt precis en apelin och satte lite av saften i halsen så nu svider det och ja får harkla mig 100ggr/sek :( ikkke frackt som jag brukar säga!

jajajaja, mamma bakar semlor ute i köket men jag känner ingen lukt, men tror nog ja tar en o äter sen iaf, inte helt fel :)

nu ska ja kolla lite tv eller något annat skoj :D

PUSS

Säng dags

Publicerad 2009-02-17 23:27:26 i Min dag,

Ja men nu börjar klockan bli rätt så mkt och jag tänkte lägga mig på rätt timme av dygnet idag, ( alltså inte efter 12 ) och än så länge har jag 40 minuter på mig så tror ja ska klara det!

Sugen som arne på apelsin är jag, om nån vill veta?

jajajajajjjaja.. i morgon på dan ska ja nog inte göra nått om ingen kommer med något förslag?
men på kvällen ska ja hem te jullbull & ÄTA MASTI SALLLAD som vi ska göra.. åå ja längtar till den smaken av allt det goda!! har kanske inte så mkt pengar kvar efter att ha varit i göteborg men ska nog skramla ihop några kroner..

Nu hoppas jag att vi har en apelsin där nere som kan slinka in i min mun!!!!!!!!!

Sov gott allihop! PUSS

två nya

Publicerad 2009-02-17 21:58:52 i Nytt,

Har lite tråkigt så provade två nya tröjor ja köpt idag!!





- Rosa, monki  120kr
-
Gul, odd molly  399kr

HAHAHAH ja a här får ni lite bilds på mig o mina två tröjer!

17 Februari 2009

Publicerad 2009-02-17 17:49:13 i Min dag,

ojoojojoj, nu är jag hemma hos nella efter en hettsig dag i göteborg!! blev den del fina saker assa.. lägger in bilder på det sen! Nella & adéle åkte precis iväg och lämnade tillbaka bilen, blev ingen billig siffra på den vill ja lova! men men är man sugen på att åka bil så är man! Hahaha det är svårt att skriva här vad vi varit med om idag men kanske kan få ner nått som minne för oss...
- haha när vi åkte dit stod vi i ett rödljus jätte länge bredvid en bil som var lite större än våran kan ja ju säga.. och så klart ska adele "räjsa"  ( kan inte stava till det, så får bokstavera ) med bilen, och det går jätte bra fram tills det att 100miljoner kurvor kommer och man måste köra i 20kilometer typ, hahaha ja a sen i typ 5minuter höll vi på att "räjsa" med han från o till.. hahah så himla kul, han i bilen blev vel livrädd och trodde vel att vi skulle följa efter han eller nått!! tjejen är galen!

- när vi åkte in i parkeringshuset hamna vi på en våning som inte fanns nån plats,  så då fick vi åka mot enkelriktat för att komma till där snurran som gjorde att man kunde köra högre upp i huset.. haha hoppas ingen såg!

- När vi har tankat åker vi snabbt iväg eftersom det ver brottom att lämna tillbaka bilen, då när vi står i ett röljus kommer en bil bredvid och tar ner rutan och försöker säga nått men vi fick panik och undra va fan han ville.. men efter ett tag fattar vi att bensin locket är uppe och grejen man skruvar på hänger lös!! så då var det bara att stanna intill vägen och  hoppa ut och fixa det!!

- Adele körde in i en blomkruka med fäljen och är livrädd för att få betala massa 1000 för det när dom nu är och lämnar in den!!

haha ja får hoppas dom kommer hem och inte fått allt för mkt extra tilllägg.. bilen kostade nog lite mer än vad dom väntade sig från början!!

menmen dom är galna men roliga tjejerna :):)
 
jag sitter nu i nellas hus själver och kollar tv och sitter vi datorn, men tror jag ska dra mig hem och visa mamma min snygga tröja jag köpt!! :D odd molly - gul med tryck på ryggen!!

KLAR!

Publicerad 2009-02-17 10:20:39 i Min dag,

Herrregud nu får ja vel hjärtinfarkt eller nått..
-duscha
-torka håret
-platta håret
-sminka mig
-ta på mig

allt det på 18 minuter inte dåligt ;);)
nu ska ja hitta nån frukost sen kommer sen:):)

Ha en bra tisdag!
PUSSAR!

Morgon

Publicerad 2009-02-17 10:03:15 i Min dag,

Klockan är 10 och nella o adéle skulle hämta mig nu om vi gick enligt våra planeringar.. haha me det är ingen fara att dom är sena för jag gick precis upp ur sängen så sitter här i en t-shirt och har mycket kvar att göra!! kanske är dags att sätta fart! känner även idag att halsen finns där,  ;),, nu ska ja hoppa in i duscha och försöka göra mig shoping klar på 15minuter undra om det går? :D haha skriver här när jag är klar så ser vi..! 10.02 är klockan nu!! satsar på 10.20 :):)

PUSS

vill ha!

Publicerad 2009-02-17 00:20:36 i vill ha,



ja är inte noga med kameror så, men denna är så sjukt snygg & den skulle jag allt vilja ha! hahaha
så nu vet ni det! sov gott!

hemma

Publicerad 2009-02-17 00:04:47 i Min dag,

Nu är jag hemma igen och dags att sova, i morgon drar nellsson adel och joss till göteborg och "stor shoppar" men först måste jag sova min skönhetssömn! ;)
hahah adéle o nella ni är körda i grus båda två, älska ditt skrik i bilen förut!! ;);)

God natt.. PUSS

16 Februari 2009

Publicerad 2009-02-16 20:17:49 i Min dag,

nu sitter jag hos nella och kollar på nått program på 1an., verkar lite konstigt menmen.. har nyss kompis  hem från en tur i nellas och adéle´s låne bil. har först varit i uddevalla och bajat med idrottsrabbten och sen vänersborg och nu hem! blev en rund tur, när vi kom hem skulle adéle duscha sen iväg till en boy, så dit körde vi henne, aa så nu sitter vi här o kollar tv.. skrev konstigt nu ja vet mne skit sam!!

Nellas silikon är snygggast i stan!

pusss

till nella

Publicerad 2009-02-16 14:52:21 i Min dag,

Nu går jag bort till nella, sen åker vi te uddevalla och säljerbajer!
ha en bra eftermidda"
pusss

nella & adéle

Publicerad 2009-02-16 14:15:11 i Bilder,

stora bröst har du men inte så, hahaha ser ut som dom ska sprängas!! ;D vad har hänt, photoshop på denna också lr? kanske silikon :O ;D
jajajajaa, stekare ni är!


Biffen!

Publicerad 2009-02-16 13:39:48 i Bilder,

Hahaha tror adam har tränat lite för mkt, eller så är det bara nån som photoshopat lite ;) vad tror ni ?
ahhahhaaha!! vita snygga tänder har du också ;)



hahah lille snyggare så här måste ja säga adam ;)
heheh :D


yes!

Publicerad 2009-02-16 11:49:09 i Min dag,

pust, pust!! Nella är i livet, nu fick jag ett sms att hon kommit hem och hennes mobil varit döö!
hahaha lilla vän vad orolig jag blir för dig när du är ute i landet och super, det är bättre när jag är med och håller koll på dig :D ahah ajajaj nu är jag glad igen älskling!

ska duscha nu och vänta till klockan 5 då nella har sovit klart och då ska ja få träffa henne!!!

Puss&hej"

ny uppdatering:
GRATTIS JULL PÅ JULIA DAGEN!!

Publicerad 2009-02-16 09:38:06 i Min dag,

Aj, Aj, Aj, vaknade tidigt idag (som vanligt) men orkarde inte gå upp för miin hals mådde inte bra.. :/ kan man inte bara få vara frisk!! aja, nu är jag iaf uppe och vet inte vad ja ska göra idag. jag vill få tag på nella nu är det många dagar sen vi prata fattar inte vad hon gör, kött tryne!

Nej säger jag bara, tittade ut genom fönstret och såg att det snöa, inte mkt kanske men orka mer snö! nu vill ja ha vår så det snart är sommar, ja sommar ska det vara! orkar inte vara blek mer nu vill bli brun brun brun! :D

nu ska ja nog ta mig en kopp te och en smörgås! orkar inte göra nån god frukost idag :)


PUSs

15 Februari 2009

Publicerad 2009-02-15 23:51:17 i Min dag,

nu är det bara dom sista minutrarna kvar på denna dagen och jag är trött som arne.. måste bara säga att Australia va en mycket bra film med ett mkt sött barn, ett av dom sötaste barnen jag sett ( som ja tkr om alla, nästan ) menmen, mkt trevlig kväll med sarisen iaf. haha köpte dock lite för mkt godis tror ja, tur att vi inte åt upp allt bara!! hehe! jaja
denna dagen har vel varit en helt okej dag.. har iaf tat det lungt för det mesta som jag faktiskt behövde just nu.. skönt!

Nu kan ja inte säga annat än god natt!

puss!


ojojoj, när ja åkte var det 60 "blåa" besökare och nu är det 70 "blåa" hahah skojsigt!
27 till 71 inte illa!

Dags!

Publicerad 2009-02-15 19:12:10 i Min dag,

ja men då var det dags att åka iväg till bion då! hoppas den är bra, och hoppas ja inte somnar :D hehe,. ha en bra kväll! skriver mer i morgon! PUSS

läsare

Publicerad 2009-02-15 18:34:29 i Min dag,

ojoj. igår va det 27 "båa" besökare på min blogg och idag (just nu) 57 "blåa" ;D ahaha
trevligt hoppas ni vill va kvar o läsa mer.. i löv er som läser, eftersom det är till er jag skriver! eller nä det är det kanske inte, jag skriver till mig själv! så ja kan kolla tillbaka och se, sånt tkr jag är skoj.. och älskar att skriva av mig!
menmen!! 

bio

Publicerad 2009-02-15 17:22:50 i Min dag,

Ja men nu har jag bara gått en hel dag, eller gått kan man inte säga suttit vid datorn, men äntligen har ja fått mig nått att göra, bokade precis bio till mig o sara, Australia! hoppas att den är bra, många som sagt det men man vet aldrig med oss!! nästan tre timmar lång också, kommer vi hålla oss vakna? Båda är lite små trött, haha men det ska vi klara, får köpa massa gött och ha under tiden.. menmen
åt vi 3 men nu börjar ja bli hungrig igen, får vel äta lite innan jag åker sen så jag inte äter mig mätt på onyttig baj!
oj klockan är halv 6 och filmen börjar halv 9 hahah, har visst ett tag på mig att sitta här lite till! :P

jaja.. ha en bra kväll allesammans!! PUSS

Jajaj!

Publicerad 2009-02-15 14:41:37 i Min dag,

Tröööt & seg!

gud va trött & sleten jag känner mig idag, skön att jag iaf gick från stan o hem förut annars skulle jag kännt mig ännu äckligare o slöare o latar o ALLLT haha!! suttit vid datorn i många timmar & funderar på att gå till tv lr nått ist! skulle vart med nella idag meeeeeeeeen hon langa dissen, och inte ens hör av sig! snopppunge ;) hahahaha ja står vel ut, ska nog va me sara ist sen när hon kollat klart sin boys hockey match.. wellwell.. nu får ja ta tag i mitt liv! PUsss!

hos linda!

Publicerad 2009-02-15 13:47:37 i Bilder,

Jag är glad att jag inte är som er andra, fulllon! så ni borde skämmas när ni vet att ja minns allt :)



haha emma gillar nog det här med bilder, söt du är!

Hem, hem ljuva hem

Publicerad 2009-02-15 12:49:41 i Min dag,

Ja men då var man äntligen hemma, och har inte brottom iväg till nästa stället, rätt skönt!
sovit hos 4 olika personer på 5 dar ;) haha altså en dag hemma på 5 dar, inte illa!! menmen i natt hoppas ja ja sover hemma :)

Igår var det mkt mysigt, men dock var man lite trött sen dagen inna, men så är det! oliva hade kamera så kanske kommer bilder när hon kommit hem från sitt land hon är i nu.. åkte i natt till egypten, så himla avensjuk :(:( ja vill me sola & bada!!! jajajaja.. får kanske ta mig ett bad i badkaret eller nått om ja har tur och åka till ett solarie och pressa!! :)

jaja, idag ska ja föröska få in alla bilder från i fredas, men klantig som jag är glömde jag sladden till kameran hos alicia, men jag är smart så ja löser sånt här på ett bra sett! ( hoppas jag ) En sak som är lite konstigt är att när jag har sovit hos alicia så varje varje gång glömmer jag nått, mobilladdaren, linne, byxor, kameraladdare mm.. och hon bor ju i göteborg så det är ju inte bara att åka o hämta det så där snabbt & lätt! men iveckan kommer jag kanske till göteborg nån dag, lite shopping sugen så då kan man ju slinka förbi och hämta den.. och hälsa på söta liam och älskade alicia :):)

menmen nu ska ja försöka komma på hur jag kan göra med bilderna...!

ha en bra dag! PUSS


NELLLLLA VAR ÄR DU???? JAG BLIR OROLIG TÖNT!!!!

hos sandra

Publicerad 2009-02-15 00:13:57 i Min dag,

Hatar bussar...
nu är ja hos sandra, har varit en mkt mysig kväll med tacopaj, kladdkaka, glass fruktsallad och gottegott...  skulle åkt buss hem men bussarna går hej o hå.. så ja får sova här ist.. kommer hem i morgon bitti :) puss&god natt

Fika

Publicerad 2009-02-14 15:50:00 i Bilder,

Här har vi mina babeeeeeees ;)




Dom andra bilderna hinner jag ikke lägga in nu så får bli i morgon...
sitter helt osminkar och håret pisseblött och bussen går om en halv timme :O:O ;)

ha en bra alla hjärtans dag kväll!!

14 Februari 2009

Publicerad 2009-02-14 15:27:49 i Min dag,

Alla  hjärtans dag!!


Trollhättan igen!
jag nu har jag kommit hem till trollhättan efter sen kycket rolig kväll igår hos linda!! :) ( bilder kommer)
var nära på att missa tåget hem eftersom det inte gick nån spårvagn och vi va tvunga att gå/springa!! sjukt jobbigt, men jag hann.. ner till stan och fika med bäste idd and jull, så här på alla hjärtans dag och allt!! mkt mysigt var det ( bilder kommer ) .. när vi satt och fika fick jag syn på pappa som sen fick köra hem mig, orkade inte ta bussen, lat & trött!!

Har precis duschar och klockan halv 5 går bussen till uddevalla, då är det dags för inlyttningsfest" hos sandra, trevligt.. jag skulle ha med kladdkaka som fick bli en hjärtkladdkaka så klart.. men det var min kära syster som fick göra den eftersom jag inte är så där jätte bra på att baka :)

jajaja mkt tjöt, ska lägg ain bilderna nu sen ha rja lite bråttom!!

tack för helgen min eller a, dom här dagarna min älskade alicia <3

13 Feberuari 2009

Publicerad 2009-02-13 17:11:03 i Bilder,

Hos alicia!!

Mejia                       Alicia mejia & jag              Alicia & mejia              



Josss & alicia på stan!

Joss & alicia                   Alicia älskling


Liam och hjärtana!




Nu är det duschning och sen göra sig iordning för kvällen :d
he en bra kväll Pusshej!

Dagens lönch

Publicerad 2009-02-13 16:55:02 i Dagens Löönch!,

Nu kommer bilderna från går dagen!!

Dagens frukost:

- hallon
- banan

Dagen lunch:

-soppa
- morötter
- torbröd!

Dagens lönch kompis:


dagens tåg godís:


sådär!! nu ska ja lägga in lite dagens bilder!

I Göteborg!

Publicerad 2009-02-13 12:35:27 i Min dag,

Torsda..
orkade inte skriva igår på kvällen så får göra det nu!!
När ja kom hem fårn skolan igår åkte jag till alicia, sen när ja kom fram vi halv 7 så åkte vi och kolla på hockey, frölunda-rögle.. och så klart vann frölund :)
sen fick gick vi hem till alicia och kolla lite tv & åt macka o te :) mkt mysigt!!

Och idag har vi inte gjort så mkt än så länge, vaknade tidigt i morse och fick gå in o lägga oss med lilla meja medans sussan o liam skulle till dagis...
sen åt jag o alicia frukost och gick sedan ner o mötte elin.. som skulle köpa dricka till alicia (oss) men hon glömde legget så vi fick åka hem igen, nu sitter jag här och alicia städar sin garderob :D:D

ikväll ska vi hem till en simkompis till alicia och ha skoj!! :)

men nu ska vi dra oss ut i stor stan & sola!

Pusss&hej!

12 Februari 2009

Publicerad 2009-02-12 17:20:40 i Min dag,

Nu är jag hemma och har packat klart, för om 20minuter går mitt tåg till alicia..
i skolan idag har vi vel inte gjort så mkt.. menmen
nu måste jag åka.. kommer nog in lite bilder ikväll fårn dagens lönch mm ;)

Puss&hej

skolan

Publicerad 2009-02-12 14:49:30 i Min dag,

Nu sitter jag i skolan ska snart ha Samhäll..
sen är det ingen skola i morgon så ska nog till ALICIA i göteborg, kommer isf hem på lörda!!!!!!!
PussHEjs!

natti

Publicerad 2009-02-11 22:32:52 i Min dag,

klockan är 22.30 och jag har inte varit uppe så här sent på jätte länge :O
men ja har söv möra till halv 1 i morgon så det är ju chill då.. ska nog kanske ner till badet och simma lite med mig själv :) inget uddevalla i möra heller!!
menmen nu ska ja sova innan tiden går ennu fortare!!!
NATTINATTI SOV GOtTT!



Nellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllla i löv you!

BILDISAR!

Publicerad 2009-02-11 21:59:16 i Bilder,

datorn va seeeeeeeeeeeeeg, då det tog visst en timmme till, men nu så ;)

Här är alla bilder från idag,


Här kommer lite fula bilder på när jag oskar & jennie bla. ska försöka sova.. lyckas ju bra!


höll på att glömma carrroE! ;)


ojojojoj.. snygga kort inte sant

nu

Publicerad 2009-02-11 21:05:45 i Min dag,

ja nu är det snart klart inlägget med alla 10000miljoner bilder från idag, nä nu ska ja inte överdriva men det är så sjukt jobbigt att lägga in bilder när det tar så lång tid för datorn segar sönder!!! menmen roligt med bilder tycker jag själv så :)

5minuter så har ni bildsen här!

11 Februari 2009

Publicerad 2009-02-11 16:51:41 i Min dag,

Nu har jag kommit hem från skolan och nyss ätit fiskis soppis.. ( glömde ta bild ) men ja kan säga att det kommer komma massvis med bilder idag! för på engelska lektionen hade vi lite kul o tog kort eftersom läraren bara försvann och vi hade inget bättre för oss ;) så det kommer bilder snart eller senare :)

hm. hänt nått mer skoj sen sist ja skrev?....... nja tror inte det :p eller jo glömde säga att jag och jennie försov hos i morse, klockan ringde första gången halv 7, sen ringde den var 4 minut fram tills 7 då hon råka stänga av den och sen söv vi te halv 8 ;) det va mysiigt.. kom iaf i tid till mitt möte. hehe!

ajjaja,  nu ska ja nog lägga in alla bilds :)

PuSSS!

Skolan

Publicerad 2009-02-11 12:47:12 i Min dag,

Nu sitter man i skolan på svenska lektionen och ska skriva nån baj! ikke frackt..
har varit hela för middan på ambassadör möte i folkethus... (slapp iaf lite lektioner) men annars var det inte speciellt kul. fick mastiga mackor som jag tycker om, matvrak!! ;);)
Blir nog inget uddevalla idag heller tror ja...
ajjajajaajajaj , nu ska ja dra mig.. puss&Hej

@ Jennie

Publicerad 2009-02-10 20:08:38 i Min dag,

Nu sitter jag hemma hos jennie och hon kom precis upp med choklad pudding. MKT MASTI!
om ni vill veta om dagen kan ni gå in på jennie och läsa det, orkar ikke skriva ;) Nu ska vi kolla andra avenyn sen får vi se vad vi hittar på innan det är söv time ;)
PUSSS!

Skolan

Publicerad 2009-02-10 13:00:54 i Bilder,

Nu sitter jag i data salen på nån ledarskapslektion och skricer frågor, som jag nu är klar med så jag lägger in lite bilder jag precis kom på hur jag kunde få in på datorn här i skolan :)

Me and jennie ;)       Jennie               

Jennie                     jag


Nu på lektionen :



David var lite ledsen att han inte fick va me på bloggen så jag fick ta ett kort nu och lägga in!

morgon

Publicerad 2009-02-10 07:59:43 i Min dag,

God morgon!!!
en trötttsleten tisda :/ ajaja nu ska ja iaf åka till badhuset och ha massage:S
vrf nu på morronen ? :O:O
ajjajaja., busssen går om 5min så måste nog springa iväg ;)
PUSS&kram va syns på stan!

baj!

Publicerad 2009-02-09 21:17:06 i Min dag,

åååååååååååååååååååå, fuck! hade helt glömt av att vi har massage i möra!!
åå va trött jag blir på mitt minne!! säger någon nått i skolan har jag glömt det när jag lämnar skolan!
blir till att packa väskan med kläder nu då :S!!!!!!

ajajjajjjajjajajajaja, i min depprition får jag nu gå o sov

God natt!

Publicerad 2009-02-09 20:52:45 i Bilder,

Som god natt bild lägger jag upp en sjukt sexig bild (från i början av 1an) på:
Maria, my, jag, carro & Jennie, såå snygga ;)

9 Februari 2009

Publicerad 2009-02-09 20:24:30 i Bilder,



 

Medans vi väntade på bussen hittade vi en isbana att fördriva tiden på!
jag säger bara 'jag föredrar tinatvatten' ;)
Jennie min älskade jennie, du är så bra.. haha vi är lika könstiga båda två! inte sant?

Trevlig dag i skolan iaf, var med på gympan!!!! inte igår man va det, eftersom man varit på tävlingar eller haft tävlingar att fokusera mot,. men idag var jag me!! och det var bajhandboll.. a ja har inget att säga om det mer än att det inte är min grej!
Så idag har jag både kommit på att varken Handboll eller is sporter är något för mig så jag tror jag valde bra som valde min simning i unga dar, flytar gör jag ju iaf ( än så länge ) !!

Dagens!

Publicerad 2009-02-09 20:05:02 i Dagens Löönch!,

Dagens Frukost:



* smootie med:
- halv banan
- 1 dl hallon
- lite melon!
Ost & gurk smörgås

Dagens skol lööönch:



- Oxjärpar?
- Lingon sylt
- mos
- Grönsaks blandning
- och nån äcklig gurk baj ;)

Dagens hemma 'lönch':



- Taco köttfärs
- pasta
- knäckebröd
- vatten
+ sallad som jag inte lagt upp!

Dagens lönch vänner:
Oscar                  Jennie                     Och jag själv ;)


;);););)

Städning

Publicerad 2009-02-08 19:27:03 i Bilder,

Ja, när jag låg i min säng och kollade på tv fick ja ett ryck och ville städa i mina kläder. Det var inte bästa ordningen som ni ser på bilderna, så ja rev snabbt ut allt och plockade bort det jag inte ville ha!!

Före                    Efter


Före                    Efter


Före                   Efter


Om man ska va exakt så slängde jag:
Byxor - 2 par
Tjocktröjor/koftor - 4st
Linne - 12st
T-shirts - 8st
Klänningar/kjolar/shorts - 6st
Troser -10 par
strumpor (st) - 37st!

Så nu är det ungfär så mkt jag behöver köpa nytt!! :D
så det är bara att spara och sen dra iväg och shoppa!
 

frukt stund

Publicerad 2009-02-08 16:18:47 i Göttt!,

 
Herregud va tiden går snabbt förra inlägget var för 3 timmar sen men känns som en, och ja har bara inte gjort något! så det är ju inte precis att tiden gått snabbt för jag har så kul.  ;)

men nu har jag iaf hamnat vid datorn igen efter att ha sett 3 avsnitt Top medel, sovit en halv timme och ätit lite melon och vindruvisar, orkade dock inte göra nån frukt sallas, fick bli varje frukt för sig. Det funka de också :)
nu tror jag snart maten är klart, är lite hungrig :)

ikväll är det mi'is och klar'is ;)

8 Februari 2009

Publicerad 2009-02-08 13:02:38 i Min dag,

Klockan är 12.59 och ja har redan varit i kungälv och tävlat, ätit och kollat på tv.. så himla gött att man är hemma så här tidigt. Blir inga kommentarer om tävlingen idag, seg som arne är vad jag är! Och nu är jag helt sjukt trött :S:S

ja, a va ska man göra nu? går vel te soffan o kollar om tv har nått kul att erbjuda!

Nu är det bara en veckas träning och skola innan man får va träning & skol ledig en hel vecka, så sjukt underbart!! hade ju suttit perfekt med en resa till värmen då också men får se hur det blir me det!

Jag är sugen på apelsin nu men klart vi inte har det hemma, men vi har melon, vindruvor, äpplen och banan så får kanske bli en liten fruktsallad till tv..

puss&hej!

sängen väntar!

Publicerad 2009-02-07 21:17:11 i Min dag,

Låter som att sägen är trött och vill få ner mig från datan..
för nu är jag så sjukt trött, titta två låtar på melodifestivalen men var inget kul så suttit här hela tiden men har nu tröttnat på det så går ner till sägen ist!

klockan sätts på 06.30 och avfärd till kungälv runt 07.00.. hoppas det går bättre i morron, mkt sömn nu kanske gör susen:) ni får gärna slå en pling på telefon om ni inte har nått för er, är även hemma runt 12 if det är någen som är sugen på att spendera en söndas eftermidda med mig? :)


Puss&god natt!

hjärtat mitt

Publicerad 2009-02-07 20:55:41 i Min dag,

NELLSSON!

du är den bästaaaaaaaaaaaa!

* varje steg som vi har tagit har vi tagit tsm / nellson&josson
vi bara är så bra tillsammans!

en blogg kommer inom kort me josson & nellson efter planering av den i snart ett år, att vara eller inte vara loppan och nellson! det är vi det, ingen eller inget stoppar oss!!

världen är som en slaks lekplats!

skidor

Publicerad 2009-02-07 20:09:11 i Bilder,




Jag vill lära mig åka snowbord, snart snart åker vi till trysil!
bilder från förra året!

Villll till värmen också!! nu på lovet, om en vecka åker jag i mina drömmar!! :P

Simtävling

Publicerad 2009-02-07 18:37:22 i Simning,

Ugp- ja då är man hemma efter ennu en tävling i sitt liv. Denna gången i Kungälv, gick vel inte så bra:
100fr - 1.03.0!!!!!!!!! baj!
1500fr - 19.12.2!
första gången jag simma 1500 frisim på tävling så jag är vel glad att jag kom i mål och gjorde det under 20minuter :P
får vel se om jag simmar det igen, nån gång gör ja vel det!

menmen nu  väntar jag på maten, och sen vill ja bara sova sova sova, i morron är det upp tidigt igen och simma 200me, men simmar bara det så är nog hemma rätt tidigt! :P

hoppas er helg blir bra, pusshej!

slut

Publicerad 2009-02-06 23:24:02 i Min dag,

kalaset är slut och astrid kom äntligen en stund!!
men nu är det söv time, upp 6 i morron o åka te kungälv o tävla:P
robin sjuk, baj på dee:S

god natt!

joss

Publicerad 2009-02-06 21:38:53 i Bilder,



Josss, sitter vid datorn medans släkten sitter utanför och tjötar :)

Godis hjärtan!

Publicerad 2009-02-06 20:31:53 i Bilder,




Hahah, ja men har man inget att göra så vrf inte ta tid att redigera lite bilder ;p
ta det inte seriös, jag är ingen fotograf!

Träning me Jen!

Publicerad 2009-02-06 20:09:01 i Bilder,

 1. 2.
3.4.5.


1. haha en super bra skylt, Dagen lönch + dagens fika = 60kr..
2. Dags för gym.
3. Brööt ;9
4. Älskade vän!
5. min babe´s snygga dagens outfit!


Tack för ett mkt trevligt gympass, du är bra jen!!!

6 Februari 2009

Publicerad 2009-02-06 18:37:20 i Min dag,

Nu har kalas människorna kommit, men men kära kusin är ikke med, hon skulle på tjej kväll, huhuuhuh :( så blir vel endel dator då! :)

Idag har jag varit i skolan fick G på matte prvoet.. ska få göra om det om ja vill ha högre betyg!, jajajaj
efter skolan gick jag och min älskade vän och träna, mkt trevlig stund, sprang som idioter på bandet och lossades vara  lite piffar i övrigt, har faktiskt lite kort från dagen också, jennie är ju så nöjd med dagens lönch kompis bild igår så får bli att lägga in lite snyggare bilds på tjeje strax.. menmen nu ska ja lägga in bilder sen får jag vel bege mig ner till alla folk som plingar på dörren!

ojojoj, höll på att glömma, har också varit me jull på oden cafét idagen igen, tjejn var hungrig och ville ha panini så så fick det bli.. ;) sen åkte vi te jätten och mötte idd. så satte vi oss på jätten "fiket" och tjööta.. 'Kändes som förr, kändes bra' haha ;) ni är rara mina älskling!

ha en bra kväll :)

skolan

Publicerad 2009-02-06 10:11:04 i Min dag,

sitter i skolan ;)

träning me jennie sen och efter det vi halv 7 är det kalas för systera!

pusshej!

*

Publicerad 2009-02-05 21:31:53 i Min dag,


Nu är det mia o klara på 24an som ja ska se ;);)
god natt..

lönch and fika!

Publicerad 2009-02-05 20:51:52 i Dagens Löönch!,

Dagens Skol lönch med jennie:


- Vegitarisk morot & potatis gratäng
- Sallad
- Lök
- Majs
- annanas
- vatten
- bröd


Dagens fika med jull:


- coola
- panini  kykling/pesto
- sallad/gurkbit/tomatbit/apelsin klyfta

Klockor

Publicerad 2009-02-05 18:01:55 i vill ha,

Färgade klockor, sjukt hett ;)
I löv min ros!!  vet att jag är efter men skit sam !

Nooka Green 'Zub 20' WatchNooka White 'Zub 38' WatchNooka 'Zub 38' Cuff Watch
1. Grön klocka
från Nooka/Asos.com, 1 240 kr.
2. Vit klocka från Nooka/Asos.com, 1 240 kr.
3. Lila klocka från Nooka/Asos.com, 1 240 kr.



Även dom här är sjukt coola!

5 Februari 2009

Publicerad 2009-02-05 17:34:56 i Min dag,

Dagen började med matte prov, satt 2,5h!!!! Ja, det var hur svårt som helst, men men ska inte säga nått innan jag fått tillbaka det och vi får se hur det gick!! måste säga en till sak, det är matte A jag hade prov i nu och jag lämnade in en lapp igår där jag valde matte C & D också  :) hahaha undra hur detta kommer gå säger jag bara!! och så ska jag nog läsa C & D på 1termin var ist för två :O jajajaja ;) jag får ligga i och plugga hårt..

Och appropå plugga så måste jag ner och plugga på idrotts baj till i morgon, provet dom hade förra veckan när vi va på jsm! Ska lära mig alla ben och muskler i kroppen och musklernas funktion mmmmmm... kommer nog ta mer än hela kvällen, så kanske bäst jag sätter i gång nu! och nä jag blibvit klar med detta kommer jag hit igen och lägger in dagens lönch mm ;p

Var btw och åt en "Panini varsågod" med jull innan hon hade dans..

Inget uddevalla idag heller eftersom vi hade redovisnings i skolan! och i morgon åker Gp simmarna till malmö medans jag and robin åker till Ugp i kungälv, haha blir nog lika kul ;) Lycka till säger jag iaf till dom som åker iväg:)

Pusss så länge!

snö!

Publicerad 2009-02-04 22:43:45 i Bilder,

En snöig promenix till bussen, trodde inte det hade snöat så mkt på bara dom två timmarna jag hade suttit inne! menmen hann med bussen och har nu varit och tränat!! ska ner o räkna lite matte nu tror ja. Sov morgon i morgon gött som fän ;) Natti!

bussen dirr!

Publicerad 2009-02-04 17:57:06 i Min dag,

oooh, nu blir det bråttom te bussen, (som alltid när jag suttit här och glömt tiden)

Ha en bra kväll allesåsamman!

pluggis

Publicerad 2009-02-04 17:53:42 i Min dag,

Blir ingen dagens lönch idga glömde fota ;)
men får bli ett dagens plugg foto med te!
var tvungen att göra te eftersom det är ungefär 20minus grader i mitt rum :)
Jull & idd ser ni vilken mugg jag drack ur??? ;)




Matteprov i möra :O

4 Februari 2009

Publicerad 2009-02-04 17:41:10 i Min dag,

Ooooh, rekord igår 34 "unika" besökare ;) hahah, nån som vill läsa kanske!!

aajjajaja.. idag har jag varit i skolan en lång o allmänt tråkig dag, inget mer att säga! pappa hämta mig från skolan så ja kunde hem o plugga matte, nu har jag räknat rättså mycket men hinner inte mer nu innan jag ska åka o  simma :) 4x25 är det idag tror ja !!

men men.. nu ska jag packa väskan och sedan dra mig till bussen, det snöar ute btw :O  gillar vi inte!!

pussPUSS!

*

Publicerad 2009-02-03 20:51:31 i Min dag,

då var tiden inne, ahah nu är det andra avenyn som väntar och sen sov time :)
god natt på er :)

Collage

Publicerad 2009-02-03 20:34:56 i Bilder,



hahaha har inte mkt att göra just nu ;)
& smsa nyss lite me bulllen så det fick bli lite mull bull bilder ;)

3 Februari 2009

Publicerad 2009-02-03 20:02:08 i Min dag,

Tjosan hoppsan.
Nu sitter jag bara här vid datorn och väntar på att andra avenyn ska börja om en timme, behöver egentligen både räkna matte och plugga på skelettet och så men får nog blir i morgon ist!
idag var det ingen lån skoldag, är aldrig det på tisdagar visserligen.. efter att jag bara suttit vid datorn på den lektionen jag bloggade förra inlägget på var det engelska som vi inte gjorde speciellet mkt på, gick lite tidigare.. sen träffa ja sara på stan gick och åt på baggis och sen åkte jag o träna, och sen hem!!!
nu är jag iaf hemma och vill bara att andra avenyn ska börja så jag sen kan sova!!
nu kommer ett dagens lönch kort!
PUSS!

laleh

Publicerad 2009-02-03 12:48:22 i Nytt,


LALEH!!!!  fick laleh nya skiva av mamma i helgen, så underbart bra..
 I LOVE LALEH ;)

Skola

Publicerad 2009-02-03 12:44:41 i Min dag,

Nu sitter jag här på lektionen och bara sitter här. alla är i data salen och svarar på frågor om ledar skap men jag får sitta i salen och vänta medan jennie ska kolla klart en film. jajaja. tur det fanns en dator iaf :)
Kom till skolan för en timme sen och har bara ätit och suttit här och om en timme blir det nog att ta bussen te stan för att åka till uddevalla o simma :) bara lite glid idag också!! har simmat varje dag nu i 2 veckor, heheh är ju alltid skönt ;)
jag längtar till sport lovet för då har vi ingen träning på 1 vecka, underbart skönt. men först ska ja ta mig i genom dagarna fram tills dess.. har ju tävlingen i helgen igen, då det är 1500 hahaah, undrar vad ja får för tid. Är anmäld på 19.00.00 (19minuter) men lär nog inte komma under 20.. ajajaj får se hur det går inte många dagar kvar nu!
nu ska jag nog kolla lite på filmen jag me, så ja kan frågorna sen :)

Puss & Hej

dagens lönch bild mm. kommer när jag kommer hem!

Tisda..

Publicerad 2009-02-03 09:44:07 i Min dag,

ja, nu är det morgonen på veckans enda tisdag, och jag gick precis upp.. ska nog gå till köket för att se vad jag kan stoppa i mig:) sen vi antigen halv 11 eller 11 drar jag miger till skolan ( beror på jennie) ) och träffar jennie :)...
ni får ha en toppen dag :D

PUSSSSSSSSSS


*blev lite uppdatering längst ner på så.. inlägget också :)

natti..

Publicerad 2009-02-02 22:03:34 i Min dag,

GOD NATTTTT!!!!!! nu är det söv time för min del & sen börjar jag 12 i morron så en lång skön natt ;D

2 februari 2009

Publicerad 2009-02-02 21:32:57 i Min dag,

Nu har jag fått in lite om förra veckan, och nu är det lägg dags. Kom hem sen igår så blev inte så många timmars sömn i natt, jag som är så van att lägga mig tidigt! JAJAJA  klara av skolan idag, hade bara nån polis/läkar tema dag..
efter skolan träffa jag sara en stund, fika och lite mys, sen åkte jag till träningen körde igenom lite eget och sen åkte jag hem och satte mig här och ha rnu suttit här sen ja kom hem klockan 7 ;)
wellwellll.. nu ska jag lägga in dagens lönch bild ;)

Jsm bilder

Publicerad 2009-02-02 21:25:49 i Bilder,

Här har vi lite alla möjliga bilder, allt från hotellet till inmarscher!!

 tack för att jag fick följa me :)

så..

Publicerad 2009-02-02 19:56:48 i Simning,

Onsdag:

Gick upp tidigt för att åka till uddevalla, tåget gick sedan 8 till ( kommer inte ihåg ) där vi bytte tåg mot södertälje.
 runt 12 var vi iaf framme på hotelle, Jag, olivia, sandra & frida på ett rum. skulle fått ett rum för 4 men fick nått familje rum med två sängar o två extra sängar, funkade helt okej det också.. blev mysigt!! (bild kommer).
När vi sedan grejar lite på rummet var det dagt att gå in mot stan och äta, och vi hittade någon restaurang som blev bra.. masti mat!! 
efter maten gick vi tjejer lite på stan innan vi gick tillbaka till hotellet och packa simväska.. 4 var det dags att gå till badet och simma in.. Sedan på kvällen var det mat på hotellet och sedan söv time, och ladda in för morron dagens tävlings start!!

Torsdag:
Klockan ringer 10 över 7 och frukosten väntar, mkt mkt mkt att välja på..
sen traska vi oss till simmhallen runt 8, blev en 15minuters promenad fram och tillbaka varje dag., jag som inte skulle tävla idag simmade bara in och satte mig sedan på läktaren för att kolla på dom andra..
När försöks passet var slut gick vi tillbaka till hotellet och åt midda, vila och final simmarna fick ladda.
Det var nog dom flesta som simmat försök som kom till final så det var mkt simningar att kolla på på eftermiddan också!
Final passet höll på mellan 18.00 och ca 20.00 :D:D mastimasti!!


Fredag:
Idag skulle jag simma extra lopp för att känna på ett lopp innan lagen på lörda & sönda!
Simmade 50fr27.8 och haft 28.1 innan så det var pers :):):) mkt roligt!! haha loppet var efter massa 8hundringar så dom andra behövde inte vänta, men oliva var snäll och filma mitt lopp..
Sen efter vi varit på hotellet och ätit och så gick jag o olivia till stan kolla lite köpte lite smått, innan det var dags att gå till badet och kolla på dom andra..



Lörda:
oooh, idag var det dags för 4x50medley för oss tjejer,.. försöken gick helt okej för oss alla, och slut tiden blev 1.58.26 och av dom 8 bästa lagen som gick vidare låg vi 6 inför finalen!
En liten bild av dom lagen som gick vidare ( missa ett )..
tiderna på var & en i försöken:
Olivia: 30.93  rygg
Sandra: 31,76  bröst
Frida: 27,81  fjäril
Jag: 27,76  frisim
Slut tid: 1.58.26


(bilder kommer från finalen)

 ( finalen )
tiderna på var & en i finalen:
Olivia: 30,74  rygg
Sandra: 32,25  bröst
Frida: 27,30  fjäril
Jag: 26,81  frisim
slut tid: 1.57.10

sjukt kul att simma final iaf :)



Sönda:
Idag var det dags för 4x100me.. och även där låg vi 6 till final och sluta sedan 6a :D

Försöks tiderna:
Olivia: 1.05.59  Rygg
sandra: 1.10.08  Bröst
Frida: 1.02.38  Fjäril
Jag: 1.00.57  Frisim
Slut tid: 4.18.61

Final tiderna:
Olivia: 1.05.88  Rygg
Sandra: 1.09.43  Bröst
Frida: 1.02.37  Fjäril
Jag: 1.00.90  Frisim
Slut tid: 4.18.58

Och där efter den sista lag kappen var hela tävlingen slut!!!!!
Allt har varit så underbart kul och hoppas nu att det blir nästa år också!!
Av 53 klubbar som var med var vi 3:e bästa klubb, poängmässigt, inte dåligt av uddevalla att slå alla stockholms klubbar, malmö, jönköping mm. ;) hehe!!
 Tack för en sjuk kul helg, där också mattias satte nytt svensk junior rekord på 200frisim, ett rekord som var 20år helt sjuk bra simmat, bästa tiden någonsin i sverige bland juniorer :):)

* glömde säga att jag fick även en baddräkt efter försöken på 4x50me av klubben, en svart/blå string, hel dräkt. hade en hel svart men nu fick jag en med lite blått också.. det var snällt. då sparade man nån tusenlapp :)

 en bild på baddräkten, fram o bak :) ( det ska va blått där det är rött )

Hemma!

Publicerad 2009-02-02 19:25:14 i Min dag,

då var man hemma igen!!
Jsm i södertälje är ett minne som alltid kommer finnas kvar, hur kul som helst måste jag säga :) och det var ju mitt första jsm, jag ska sammanfatta det kort dag för dag så jag kan läsa tillbaka vad vi gjorde ;) Först ska jag bara äta upp maten som jag värmt för 15minuter sen:):)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela